Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

hkmttnc

Üye
hiç ellemeden yes de demişsin öyle yaptım olmuyor yardım

oscak

Üye
ama ben kullanamıyorum. ¨ENTER YOUR PRODUCT ¨İSTİYO KENDİSİNİN KİNİ KABUL ETMİYOR BEN 5800 KULLANIYORUMM

hkmttnc

Üye
bende a communation falan bağlantı hatası veriyor enter your product a ok dedikten sonra napabilirim yardım

karakule100

karakule100

Üye
bu yöntemle 2 tane telefonu hack ledim 5800 ve n97 ama dün akşam arkadaşın n95 8 gb teline bir türlü uygulayamadık

"Enter your product " yazısı
ekranını hiç ellemeden Ok
deyin.
ok çıkmıyor

jeandark1713

jeandark1713

Üye
hayır, bu konudaki yöntem ve symbian yine hacklendi konusundaki yöntem çalışmıyor . yeni yöntemler aramak gerek

DEM1453

Üye
Yav arkadaşlar herşey güzel. Yükleyenler çalıştıranlar mutlu da ben niye yapamadım anlamadım ki. "Licence Details" ekranı gelince accept yok. Bir şeyler girmemi isyor. İnternet bağlantısından kaynaklanır demişsiniz ama internet bağlantım tam. Sıkıntısız yani. ​Yardımcı olursanız çok sevinirim. Telefonu yeni aldım biraz faydalanmak istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

awdil

awdil

Üye
Ne yapsanız nafile beyler.Program paralıya döndüğü için aktivasyon kodu istiyor.Boşuna uğraşmayın.

55lim

Üye
Ne yapsanız nafile beyler.Program paralıya döndüğü için aktivasyon kodu istiyor.Boşuna uğraşmayın.

:)arkadaşlar program trial doğru siz telefonun tarihini geri alın 22/10/2011 yapın indirmeden önce alın olmaz işe format atıp tarihi geri alın o bile yetecek 3. Defa yazıyorum forumları iyi okuyun .yoksa programı otomatik olarak başlatmıyor siz başlatınca süresi geçtigi için yeniden indirin programın süresi 23/10/2011de bitmiş diyor ingilizce yazıyo tabi bunları:)TARIHI GERI ALIN

DEM1453

Üye
Tarihi geri aldım olmadı. Format işi de sıkıntılı bi dünya verim var telefonda. Başka programla olmuyor mu ki. Veya bunun gibi sorunsuz basit başka yöntem yok mu acaba. Bu arada ilgin için teşekkür ederim kardeş.

bosporus13

Üye
n95-1 kullanıyorum telefonumu önce hackledim.sonra sertifika hatası veren programlardan yükledim.Telefona yüklendi.12 saat boyunca telefonum programları açarken her zamankinden 3-4 saniye geç açtı.telefonu kapatıp açayım dedim.apattım ve bir daha açamadım ne yapmam gerek.

ahmet342

ahmet342

Üye
Yapamayan arkadaşlar beni dinleyin ben yaptım ve oldu..tek yapmanız gereken programda yazan trialler tarıhı yanı bedavanın bitiş tarihi o tarihin 1 gün öncesine alın kesinlikle oluyor telim c5-03 KoLay Gelsin

• Beğen
Tepkiler: Sensation

emretrg

Üye
a communication failure has occurred

ben de bu hatayı veriyor ve devam etmiyor herkesin hack lediğini görünce heveslenmiştim ama sanırım olmayacak bu hiç bir şeye dokunmadan devam edin dediğiniz seri numarasını kabul etmiyor en az beşinci denemem hep aynı farklı bir programla da denedim gene aynı ben mi yapamıyorum acaba bunu hafıza kartına ya da telefona yüklemekle bir ilgisi var mı onu da denedim ama olmuyor bir türlü

----------Eklendi @ 22:10:17 ---------- Yazıldı @ 21:43:57 ----------

Telefonun tarihini geri aldım, telefonu formatladım bilgilerim de gitti ama hiç bir işe yaramadı ****** numarası kısmından sonra devam etmiyor bir türlü.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
yahu bir e7 aldim iyimi ettim kotumu bilmiyorum ama

boyraz38

Üye
bende n95 8gb var dediklerinizi yaptım ama product kısmında bişey gelmediği için devam edemedim yardım edebilirmisiniz

isthacker7

isthacker7

Üye
Arkadaşım böyle bir hata çıkıyor product code kısmında : "A communication failure has occured, retriyng."

yardımcı olursan sevnrm...

ahmet342

ahmet342

Üye
a communication failure has occurred

ben de bu hatayı veriyor ve devam etmiyor herkesin hack lediğini görünce heveslenmiştim ama sanırım olmayacak bu hiç bir şeye dokunmadan devam edin dediğiniz seri numarasını kabul etmiyor en az beşinci denemem hep aynı farklı bir programla da denedim gene aynı ben mi yapamıyorum acaba bunu hafıza kartına ya da telefona yüklemekle bir ilgisi var mı onu da denedim ama olmuyor bir türlü

----------Eklendi @ 22:10:17 ---------- Yazıldı @ 21:43:57 ----------

Telefonun tarihini geri aldım, telefonu formatladım bilgilerim de gitti ama hiç bir işe yaramadı numarası kısmından sonra devam etmiyor bir türlü.
Yapamayan arkadaşlar beni dinleyin ben yaptım ve oldu..tek yapmanız gereken programda yazan trialler tarıhı yanı bedavanın bitiş tarihi o tarihin 1 gün öncesine alın kesinlikle oluyor telim c5-03 KoLay Gelsin..kardesim senın programda yazan trial tarihiniden bir gün öncesine geri alacaksın tarihi umuyu kur orda yazan trial bitis tarihinden birgün öncesine geri al tarihi birde en son güncellemeyi kur v21.03

• Beğen
Tepkiler: Sensation

55lim

Üye
n95-1 kullanıyorum telefonumu önce hackledim.sonra sertifika hatası veren programlardan yükledim.Telefona yüklendi.12 saat boyunca telefonum programları açarken her zamankinden 3-4 saniye geç açtı.telefonu kapatıp açayım dedim.apattım ve bir daha açamadım ne yapmam gerek.

ana kart yanmış değişmesi lazım inşallah garantisi vardır

talamonti

Üye
telefonum nokia e72. product girince bağlantı hatası diyo, modemin dibindeyim ama, program hatası olabilir mi?

nuuraah

Üye
kardeş bende bunada sertifikası geçmiş içerik dedi ne yapa bilirim acaba yardımcı olursan sevinirim

krstmrt

Üye
3.aşamada hata verdı

Üst Alt