Ne yapsanız nafile beyler.Program paralıya döndüğü için aktivasyon kodu istiyor.Boşuna uğraşmayın.
arkadaşlar program trial doğru siz telefonun tarihini geri alın 22/10/2011 yapın indirmeden önce alın olmaz işe format atıp tarihi geri alın o bile yetecek 3. Defa yazıyorum forumları iyi okuyun .yoksa programı otomatik olarak başlatmıyor siz başlatınca süresi geçtigi için yeniden indirin programın süresi 23/10/2011de bitmiş diyor ingilizce yazıyo tabi bunları
TARIHI GERI ALINYapamayan arkadaşlar beni dinleyin ben yaptım ve oldu..tek yapmanız gereken programda yazan trialler tarıhı yanı bedavanın bitiş tarihi o tarihin 1 gün öncesine alın kesinlikle oluyor telim c5-03 KoLay Gelsin..kardesim senın programda yazan trial tarihiniden bir gün öncesine geri alacaksın tarihi umuyu kur orda yazan trial bitis tarihinden birgün öncesine geri al tarihi birde en son güncellemeyi kur v21.03a communication failure has occurred
ben de bu hatayı veriyor ve devam etmiyor herkesin hack lediğini görünce heveslenmiştim ama sanırım olmayacak bu hiç bir şeye dokunmadan devam edin dediğiniz seri numarasını kabul etmiyor en az beşinci denemem hep aynı farklı bir programla da denedim gene aynı ben mi yapamıyorum acaba bunu hafıza kartına ya da telefona yüklemekle bir ilgisi var mı onu da denedim ama olmuyor bir türlü
----------Eklendi @ 22:10:17 ---------- Yazıldı @ 21:43:57 ----------
Telefonun tarihini geri aldım, telefonu formatladım bilgilerim de gitti ama hiç bir işe yaramadı numarası kısmından sonra devam etmiyor bir türlü.
n95-1 kullanıyorum telefonumu önce hackledim.sonra sertifika hatası veren programlardan yükledim.Telefona yüklendi.12 saat boyunca telefonum programları açarken her zamankinden 3-4 saniye geç açtı.telefonu kapatıp açayım dedim.apattım ve bir daha açamadım ne yapmam gerek.