Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
Flagellvm.Dei
Üye
Adımları takip edin ve yapın, çok kolay..Çok teşekkürler dostum
vermemesi lazım tekrar kontrol et yada telefonuna hard format at tekrar dene forumda sorunsuz kurulduğu defakez belirtilmiş.5800 benim telefonum ve sorunsuz defa kez kurdum.
dawen
Üye
Sony Ericsson Satio U1 Uyguladım Sorunsuz Çalıştı. Tşkler.
emrecanözhancan
Üye
sayın ustalar 5800 v60 hack nasıl yapılıyor birisi allah aşkına anlatsında hacleyelim şu teli imei vermeden hackleyen yazsın lütfen
komando04
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ya sorun çıkarıyor şimdi yükleme işlemi değil program ücretli olmuş ne yapacağıZ[/SIZE][/COLOR]
aşikar53
Üye
N8 anna sorunsuz herkese tavsıye 5 dakıka bıle sürmedı kesınlıkle çalışıyor teşekkürler kardeşım elıne sağlık
ahmetyilmazas4
Üye
Usta program ücretli olmuş nasıl olacak
ahmetyilmazas4
Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ne-hacklendi-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
arkadaşlar alın buda aynı konu ama farklı işlemler.burda umu yerine notron verilmiş yani trail version vs yok direk yaın ve daha basit anlatımı biraz degişik telefonunuzla birebir aynı olmaya bilir anlatım dikkat edin ona.herkese kolay gelsinben şimdi yükledim ve sis dosyalarını kurmaya başladım umu'yla uğraşmayın.
apof1s
Üye
ben bugun c6-01 anna ya yaptım gayet guzel oldu. umu yla ilgili 3 uygulama gozukuyo yoneticide onlarıda silsem olurmu ve su roompatcheri ?
ahmetyilmazas4
Üye
Sil kardeş onlarıda sil.
wanted355
Üye
s60 v60 5800 olurmu
slash70cl
Üye
Hocam çok teşekkürler 5800ım var ve şuan unsgned programları yüleyebiliyorum.Çok teşekkürler
srgngrbzz
Üye
Rom patcher sertifika istiyor
isthacker7
Üye
arkadaslar nokia 5230 v50'de bizzat denedim sorunsuz çalışıyor.
Emegine saglık , allah razı olsun .
ulusoy1
Üye
E52 v074 de işe yaradı
V/RS
Üye
ya Rompatcher sertifika istiyo biriniz yardımcı olun lütfen
Maxis_
Üye
çok güzel bi sorunum war tele format attm daha olmuyo
aykut8686
Üye
"Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin. ok dedikten sonra o kodu kabul etmiyor yine kod girmemi istiyor hata veriyor yani e7 kullanıyorum