MaxipmaN
Üye
reklam olmasın diye malwarebytesi önerdim kaptana özelden internette malware deniyordu,pek te prof çözümü değilmiş aslında amaKusura bakma kardeşim mesajını şimdi gördüm. Tam adamına geldin bu konuda. Bir ay önce benim de başıma geldi bu olay. Her şeyi denedim ama olmadı. Google Chrome'a özellikler yap ordaki kısayolu düzelttim olmadı. Antivirüs ile denedim olmadı. Tarayıcıyı sildim tekrar yükledim olmadı. Adw cleaner yükledim olmadı. Toplamda 5 tane program denedim olmadı. Kendim bizzat denediğim bir yöntem vardı kafamda eğer o da olmasaydı format atacaktım ama o oldu. En son yüklediğin program hangisi ise onu yüklediğin zamanın bir gün önceki gününe bilgisayarı geri al. Bilgisayarı geri alınca düzeldi.
Onu da denemiştim ama olmamıştı. Her virüs aynı olacak diye bir şey yok.Belki onda işe yarayabilir. Bana bilgisayarı aldığım ilk gün bitcoin virüsü bulaşmıştı. Bilgisayarın işlemcisi masaüstünde 4.2 Ghz'de çalışıyordu. İşin anormal kısmı o kadar hızda çalışırken hiç ses çıkmıyordu. Rastgele bulmuştum zatenreklam olmasın diye malwarebytesi önerdim kaptana özelden internette malware deniyordu,pek te prof çözümü değilmiş aslında ama
ovv işlemci amd mi?Onu da denemiştim ama olmamıştı. Her virüs aynı olacak diye bir şey yok.Belki onda işe yarayabilir. Bana bilgisayarı aldığım ilk gün bitcoin virüsü bulaşmıştı. Bilgisayarın işlemcisi masaüstünde 4.2 Ghz'de çalışıyordu. İşin anormal kısmı o kadar hızda çalışırken hiç ses çıkmıyordu. Rastgele bulmuştum zaten
Evet. AMD FX 8350.Normalde 4.0 Ghz ama biz çarpan kilidini 1 değer artırdığımız için öyle çalışıyordu.ovv işlemci amd mi?
intelde hangi modelin dengi bu işlemciEvet. AMD FX 8350.Normalde 4.0 Ghz ama biz çarpan kilidini 1 değer artırdığımız için öyle çalışıyordu.
vallahi dediklerinin hepsini harfiyyen bende yaptım ama olmadı chrome'u her açışımda google ana sayfayı yazmaktan bıktım valla yaaKusura bakma kardeşim mesajını şimdi gördüm. Tam adamına geldin bu konuda. Bir ay önce benim de başıma geldi bu olay. Her şeyi denedim ama olmadı. Google Chrome'a özellikler yap ordaki kısayolu düzelttim olmadı. Antivirüs ile denedim olmadı. Tarayıcıyı sildim tekrar yükledim olmadı. Adw cleaner yükledim olmadı. Toplamda 5 tane program denedim olmadı. Kendim bizzat denediğim bir yöntem vardı kafamda eğer o da olmasaydı format atacaktım ama o oldu. En son yüklediğin program hangisi ise onu yüklediğin zamanın bir gün önceki gününe bilgisayarı geri al. Bilgisayarı geri alınca düzeldi.
i5intelde hangi modelin dengi bu işlemci
Estağfurullah kardeşim ne kusuru. Bilgisayarı mesela 7 gün geri alırsan son 7 gün içinde yüklediğin şeyler gider. 7 gün önce olan şeyler durur olmayanlar silinir. Başlat/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Gerivallahi dediklerinin hepsini harfiyyen bende yaptım ama olmadı chrome'u her açışımda google ana sayfayı yazmaktan bıktım valla yaabilgisayarı nasıl geri alırız bilgisayar konusunda o derece ileri düzey kullanıcı değilim kusur bakma ardeşim ve geri alma durumunda silinme vb sıkıntılar olur mu?
denedim ama olmadı malesefchrome kısayolunu sil ana klasörden kısayolu al bir dene
ovv o kötü oldu çünkü gta 4 call of duty 4 vb oyunlar yükledim ve bunlar giderse bi daha yükleyemem setupları vs sildim çünküi5
Estağfurullah kardeşim ne kusuru. Bilgisayarı mesela 7 gün geri alırsan son 7 gün içinde yüklediğin şeyler gider. 7 gün önce olan şeyler durur olmayanlar silinir. Başlat/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri
Yükleme yap kardeşim.
O zaman farklı bir tarayıcı yükle. Mesela Maxthon olabilir.denedim ama olmadı malesef
ovv o kötü oldu çünkü gta 4 call of duty 4 vb oyunlar yükledim ve bunlar giderse bi daha yükleyemem setupları vs sildim çünkü
şimdi yeniden kurdum chrome'u anasayfa düğmesine tıklayınca google anasayfa açılıyor ama direk link çubuğundan arama yapınca portal ile arama yapıyo chrome'u sevdiğimden başka tarayıcıya gerek duymuyorum neyse böyle idare edicez artıkO zaman farklı bir tarayıcı yükle. Mesela Maxthon olabilir.
Kardeşim bunun böyle sonu yok. İnternette girdiğin hesapların şifresini bile öğrenebilirler. Format at istersen. Yapabileceğim bir şey varsa sonuna kadar yardımcı olmaya çalışırım.şimdi yeniden kurdum chrome'u anasayfa düğmesine tıklayınca google anasayfa açılıyor ama direk link çubuğundan arama yapınca portal ile arama yapıyo chrome'u sevdiğimden başka tarayıcıya gerek duymuyorum neyse böyle idare edicez artık
pc benim olsa neyse de pc kardeşimin o yüzden kısıtlıyım ama önerdiğin tarayıcıyı kuruyorum şuan eğer seversem ondan devam ederimKardeşim bunun böyle sonu yok. İnternette girdiğin hesapların şifresini bile öğrenebilirler. Format at istersen. Yapabileceğim bir şey varsa sonuna kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Herkesin başına gelebilecek bir olay. Herhangi bir şeyi yüklerken hepimiz ( istisnalar kaideyi bozmazpc benim olsa neyse de pc kardeşimin o yüzden kısıtlıyım ama önerdiğin tarayıcıyı kuruyorum şuan eğer seversem ondan devam ederimnerden buldu bu portalsepeti denen zıkkım bizi yaa ama bi kurtulayım sistem ve net güvenliğini en yüksek yapmazsam neyim varya deli oldum bir haftadır
güzelmiş aslında ama sanki biraz yavaş gibiHerkesin başına gelebilecek bir olay. Herhangi bir şeyi yüklerken hepimiz ( istisnalar kaideyi bozmaz) next next diye ilerliyoruz. Bu lanet olası yazılım da o arada giriyor. Yönetici tarafından izin alınmış gibi gösteriyor kendisini sisteme. Sonra milleti uğraştırıyor. Program güzel. En sevdiğim özelliği arka planın rengini ayarlayabiliyorsun. Gece bir şey okuman gerekiyorsa çok güzel oluyor. Chrome'un arayüzü açık renkli olduğu için gözümü yoruyor. Bunda arka planı siyah yapıyorum fazla yormuyor.Ayrıca işlemci kullanımı açısından daha az enerji istiyor Maxthon.
Chrome ile aralarında pek bir fark yok hız konusunda. Hatta maxthon biraz daha stabil diyebilirim.güzelmiş aslında ama sanki biraz yavaş gibibluetooth üzerinden bağlanıyorum nete ondan da yavaş olabilir
uykulu uykulu pek tadını aldığım söylenemez tabii ki yarın inşallah doyasıya kullanırım sıkıntısızcaChrome ile aralarında pek bir fark yok hız konusunda. Hatta maxthon biraz daha stabil diyebilirim.
Rica ederim kardeşim. Hadi iyi geceleruykulu uykulu pek tadını aldığım söylenemez tabii ki yarın inşallah doyasıya kullanırım sıkıntısızcayardım için çok sağol Allah razı olsun kardeşim :tebessü:
uzay mekiği mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?