Bilgisayar karşısında nasıl oturuyorsunuz ? (( MaxiCep ailesi ))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar karşısında nasıl oturuyorsunuz ? (( MaxiCep ailesi ))
Ben sandaliyede oturuyorum, malesef evde 3 bilgisayar var ve bir tek ben pc masasına sahip değilim :) arkaya doğru iki ayak üstünde duruyor sandaliye, okurken bir elim çenemde bir elim klavyede yada farede, hiç istifimi bozmadan otururum , sanal olaylar gerçek hayatıma etki etmez, ne olursa olsun oturma pozisyonumu bozmam, sakin ve vakur bir tavırla maxicepe bağlanıyoruz..

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54 ve huri$

aLone

aLone

Üye
ben koltukta oturuyorum

aLone

aLone

Üye
:ehe

ya laptop kullanıyorumda evdede internet kablolu olduğundan sabit bi yere koyayım dedim koltuğun önüne sehpa koyuyorum onada laptopu işte :ehe

ama hiç rahat olmuyo bişey yazcakken iki büklüm oluyorum laptopuda kucağıma alınca çok sıcak oluyo :@

arslansem

arslansem

Üye
Aynı dertten muzdaribiz sanırım.Maalesef bi koltuğumuz yok.Sandalyeye mahkumuz :ehe
Haftaya laptop alınca sandalyeden kurtulacağımı düşünüyorum :ehe

_KadirşinaS_

Üye
Genelde uzanırım bilgisayar başında ve evdeyken. Firmada olduğumda da ufak bir taburem var masanın altı geniş oraya koydum ayaklarımı onun üstüne doğru uzatıyorum. Biraz ehl-i keyfim sanırım.:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yatarım yatağıma açarım camı sonuna kadar alırım laptop u önüme yata yata maxicep e girerim :ehe ama işte öyle değil tabi :) büyük koltuğa otururum genelde pozisyon değiştirmeden işime bakarım :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tam ortopedik bi koltukta kolumu kolçağa dayamışım ve forumda dolaşıyorum işte:)Gayet rahatım .Bir de cola olcaktı ama ahhh ahh Ramazan işte:)(haha Salih benm Pc masam var:ehe)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Tabureye otururum 1saat kadar normal bir şekilde oturdukdan sonra altıma yastık alır otururum. 1 saat sonra klavyeyi sehba üstüne fareyim jerryi de yere koyar uzanırım. 1 saat sonra tekrar taburenin üstüne yastık koyarak otururum. Sonra arkadaşlar çağırır oklovu yutmuş gibi gezerim ortalıkta

özetle:
durmadan pozisyon değişerek

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ayaklarımı yatağıma uzatırım..Masaüstü pc m var..Oynar başlı koltuğum da var.. Ben varım bir de ...

Geçinip gidiyoruz işte yahu... :ehe:ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
bende sandalyedeyim :(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
benim masam da var ama içirden koltuk taşıdım odama genelde ayaklarımı masaya uzatır tek elle kullanmaya çalışırım pcyi. böyle yazmak zor oluyo arada delirip doğruluyorum, genelde rahatım ama :) bide 3 dk bile aynı pozisyonda duramam, malum terliyo bazı yerlerim :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben otururken bazı sesler çıkar:

Kıpır.
Kıpırkıpır.
Kıpırkıpırkıpırkıpırkıpırkıpır.

Beni gören biri sessiz sinema oynadığımı zannedebilir. Sürekli hareket halindeyimdir. Arada bir kalkıp dolaştığım bile olur. :gul:

Bir konuyu okurken ellerim yumruk şeklini alır, dirsek, kol ve ellerimi masama yaslar, öne doğru eğilip ekrana tehdidkar tekdidkar bakarım. Bu nedenle pek çok ekranım benden korkmuş ve kaçmıştır :ehe
Genelde stresten kaynaklanan bir bacak sallama olayım vardır.
Bir şey yazarken de klavyeyi dövüyormuş gibi yazarım!.. Takur tukur takur tukur!..
Belli saatlerden sonra ev ahalisi kızar! Yatmam yönünde telkinlerde bulunur :ehe

Fareyle muhattap olmayı pek sevmem, hazzetmediğim bir hayvandır!.. Her işimi klavyeyle görürüm.
Hiperaktif, agresif bir adamım işte.

huri$

huri$

Üye
salih bunu niye merak ettinki sen herkez evinin odasinin durumuna gore oturuyo iste
$imdi bizimde $oyle odanin kosesinde koca bir buro var ekrani baya buyuk bir bilgisayar onundede hani $u patronlarin oturdugu koca donerli sandalyeler varya he iste onlardan var pc nin kar$isina bir kosulen biraz zor kalkiyo oyle rahat yani

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
salih bunu niye merak ettinki sen herkez evinin odasinin durumuna gore oturuyo iste
$imdi bizimde $oyle odanin kosesinde koca bir buro var ekrani baya buyuk bir bilgisayar onundede hani $u patronlarin oturdugu koca donerli sandalyeler varya he iste onlardan var pc nin kar$isina bir kosulen biraz zor kalkiyo oyle rahat yani

Maksat muhabbet :)

Ben otururken bazı sesler çıkar:

Kıpır.
Kıpırkıpır.
Kıpırkıpırkıpırkıpırkıpırkıpır.

Beni gören biri sessiz sinema oynadığımı zannedebilir. Sürekli hareket halindeyimdir. Arada bir kalkıp dolaştığım bile olur. :gul:

Bir konuyu okurken ellerim yumruk şeklini alır, dirsek, kol ve ellerimi masama yaslar, öne doğru eğilip ekrana tehdidkar tekdidkar bakarım. Bu nedenle pek çok ekranım benden korkmuş ve kaçmıştır :ehe
Genelde stresten kaynaklanan bir bacak sallama olayım vardır.
Bir şey yazarken de klavyeyi dövüyormuş gibi yazarım!.. Takur tukur takur tukur!..
Belli saatlerden sonra ev ahalisi kızar! Yatmam yönünde telkinlerde bulunur :ehe

Fareyle muhattap olmayı pek sevmem, hazzetmediğim bir hayvandır!.. Her işimi klavyeyle görürüm.
Hiperaktif, agresif bir adamım işte.

Ben bu tarz davranışları sevdiğim kıza açılmadan önce yaşamıştım, ne bu canıım :ehe

benim masam da var ama içirden koltuk taşıdım odama genelde ayaklarımı masaya uzatır tek elle kullanmaya çalışırım pcyi. böyle yazmak zor oluyo arada delirip doğruluyorum, genelde rahatım ama :) bide 3 dk bile aynı pozisyonda duramam, malum terliyo bazı yerlerim :ehe
Tek parmak yazmak iyidir, yataktan pc ye tek el uzanırım bazen :)

ism@il 54

ism@il 54

Üye
sandalye de otururum.

By Asabi

By Asabi

Üye
Duvara sırtımı veriyom. Laptopu bacaklarımın üstüne koyuyom, sağda mouse.
Yerdeyim tabiki. Bi yandan tv, bi yandan pc.:ehe
:sn: :oke:

Bu arada laptopumu yeni aldım sayılır.
1200 kağıda mal oldu yaklaşık bana.
:pro:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
laptop var ben hala masadayım :ehe malum biraz sıcak oluyo kendileri :) bilgisayar başındayken biri beni videoya alırsa görürüz ne durumda oluyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir elim klavyede, bir elimde mousede olacak şekilde dik otururum.

Silinen Üye 299735

Üye
Pc başında genelde 2 büklüm oturuyorum bacak bacak üstüne atıp oturmak hoşuma gidiyo...

Bende Praetor gibi bi konuyu okurken ellerim yumruk şeklini alıyo yada başka şekiller ellerimi çıtlatırım vs. dimdik bi şekilde oturunca kendimi rahatsız hissediorum (nedenini bende çözemedim :) ) Sonuç itibariyle böle oturuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt