Bilgisayar kapanıyor..Lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar kapanıyor..Lütfen yardım
Arkadaşlar bu sorun 2 gündür var .Ne yapmalıyım bilmiyorum derken siz aklıma geldiniz .Sizlere sorayım dedim...Bİlgisayarımdayken 10-15 dk yada bazen 40 -45 dk sonra birden kapanıyor...Oyun oynarken yada film izlerken oluyor bu.Bazen açıyım diorum açılacak gib olurken düğmeye bastıktan sonra 5 saniye sonra kapanıyor 3-5 defa deneyince tekrar açılıyor Bu sorun nedne acaba söylermisiniz? Teşekkürler.

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
işlemcini temizle hocam. laptop sa macun çek veya çektir işlemciye

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
işlemcini temizle hocam. laptop sa macun çek veya çektir işlemciye
Hocam laptop değil masaüstü ..Kasayı açtım biraz tozunu çektim ama yine oldu ama azaldı işlemci temizle derken ? Fana filan mı bakıyım

Polymath

Polymath

Üye
Büyük ihtimal Isı problemi yaşıyorsun. İşlemci Fanını sökebiliyorsan ve geri takabilirsen sök ve iyice temizle. Macununu yenile. Ozaman öyle dene birde.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal Isı problemi yaşıyorsun. İşlemci Fanını sökebiliyorsan ve geri takabilirsen sök ve iyice temizle. Macununu yenile. Ozaman öyle dene birde.
Peki ama neden önceden olmadı şimdi oluyor ve işlemci fanı ahngısı bende 3 tane fan var biri ekran kartı biri normal biride bilmiom bilmediğim mi işlemci nin ki

- - - Eklendi - - -

Kesin olarak napabilirm arkadaşlar...Oyun oynarken kapanıyor bilgisayar...

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]işlemcinin üzerindeki fanı çıkar o demirleri temizle tekrar tak (ama geri takması çok uğraştırıo)[/SIZE][/COLOR]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sıcaklar bastırdı o yüzden :oke: İslemci fanını söküp tozunu alıp termal macun sürüp takmak lazım.
Örnegin ben yaz aylarında fanlardan birini sirkilasyon için kullanıyorum iç sıcaklıgı alması için dışa üflüyor.Kıs aylarında ise sadece islemciye dogru monte edip kullanıyorum içe islemciye dogru üflüyor.Sende buna benzer bi sistemle degistir yaz/kıs.

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
aynı sıkıntı bende de var yeniden işlemci fanı aldım. bu aralar pek sıkıntısı kalmadı gibi, tabi ara sıra yapıyor yine bence başka bir sıkıntısı var bu pclerin. :hmmm

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Yani sorunun macunda olduğunu söylüyorsunuz...Ben şimdi kurcalamak istemiyorum hem elimde macun da yok tanıdığımıza götürürüm..Yardımınız için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt