Püf Noktası Bilgisayar İle WhatsApp Web Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

gfb15

gfb15

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar İle WhatsApp Web Kullanımı
Nasıl Yapılır?
WhatsApp,kısa süre önce duyurduğu yenilike birlikte, Google Chrome tarayıcı üzerinden WhatsApp kullanımına izin verdi. Peki WhatsApp Web nasıl kullanılır? İşte cevabı.

Bilgisayar İle WhatsApp Web Kullanımı
WhatsApp kullanıcılarının aylardan beri aradığı, bilgisayarda WhatsApp kullanımı, nihayet kısmen de olsa hayata geçti.

Viber ve Hangouts gibi rakiplerine kıyasla masasüstü ve tabletlerde kullanılamayan WhatsApp, artık bilgisayarda yüklü Google Chrome tarayıcı ile kullanılabiliyor.

Peki, WhatsApp Web nasıl kullanılıyor? Özel olarak herhangi bir program yüklemek gerekiyor mu? İşte WhatsApp Web'i bilgisayarda kullanma hakkında bilmeniz gerekenler.

İlk adım
WhatsApp Web'i kullanmabilmek için üç önemli şart bulunuyor. Bunlardan ilki ve en önemlisi Android, Windows Phone, Blackberry ya da Nokia S60 işletim sistemi olan bir telefon ile WhatsApp kullanıyor olmanız.

İkinci ve üçüncü şartlar ise, bilgisayarınızda Google Chrome tarayıcının yüklü olması ve telefonunuzda WhatsApp'ın en güncel sürümünün bulunması.

Chrome'u yükleyin
Eğer bilgisayarınızda Google Chrome yüklü değilse, aşağıdaki bağlantı ile Google Chrome'un en güncel sürümünü yükleyebilirsiniz.

Google Chrome'u indirmek için tıklayın.

WhatsApp'ı güncelleyin
Eğer WhatsApp'ın en güncel sürümünü kullanmıyorsanız, uygulamayı güncellemeniz gerekiyor.

WhatsApp'ı açın



WhatsApp'ı bilgisayarda kullanabilmek için ilk yapmanız gereken, akıllı telefonunuz ile WhatsApp uygulamasını açmanız ve seçeneklerden "WhatsApp Web" seçeneğine gitmeniz gerekiyor.

Chrome'u açın



WhatsApp Web seçeneğini açtıktan sonra bilgisayarınıza geçerek Google Chrome'u çalıştırın ve aşağıdaki bağlantıdan WhatsApp Web sayfasına gidin.

::

Barkod'u taratın
WhatsApp Web sayfasına gittikten sonra, tekrar akıllı telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasına geri dönün ve WhatsApp uygulaması ile Google Chrome'da açtığınız WhatsApp Web sayfasında yer alan barkoda odaklayarak barkodu taratın.



Barkodu tarattıktan sonra WhatsApp'ı Google Chrome tarayıcınızda açtığınız WhatsApp Web ile kullanabilirsiniz.

Ayrıca WhatsApp'ın bildirim seslerini bilgisayarınızda duymak istiyorsanız, WhatsApp Web'de yer alan profil resminizin yanındaki menüden ayarlamaları yapabilirsiniz.
 


szqn55

szqn55

Üye
yandex brorserden denendi çalışıyor
 

HalfEvil333

Üye
Telefonun internete bağlı olması gerekiyor hatırlatayım.
 
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bilgisayardan whatsapp ilginç ve keyifli olmuş
Paylaşım için teşekkürler
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Anlatım için teşekkürler
 
xmustx

xmustx

Üye
teşekkürler :)
 


Üst Alt