Bılgısayar hakkında lutfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Bılgısayar hakkında lutfen yardım
Slm arkadaslar ben pc mı allah ızın verırse cumatesı temızleyecem nasl temzlemelym ne yapmalym lutfn yardm edın 5 6ay once pcye sıcak hava verdm fakat suan gayet ıyı çalışıyor ne yapmalym

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Kasanin icini dikkatlice ac ve fon makinasi tut soguk hava ile... Sonra parcalari tek tek sil iyice. Bu kadar?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
süpürge ile çekme mikroçiplere zarar veriyor kompresör ya da arkadaşın dediği gibi soğuk fön

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşların dediği gibi süpürge kullanma işlemciye , termal sıvıya zarar verir soğuk fön ile temizle fanlara fazla yaklaşma dönüş şekli zarar görebilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu arada burası teknoloji odaklı bir forum sitesi konunuzu bilgisayar bölümünde açsanız daha yerinde olurdu hemde daha çok yardım alabilirsiniz. Gerçi gerekli cevaplar verildi ama bir dahaki açacağınız konular bakımından söyledim iyi forumlar:)

otostopçu

otostopçu

Üye
termal macunda kullan :oke:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
cok saolun allah razı olsn. Bu arada parcaları sokeym tek tek sileymde neyle sıleym

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Öncelikle kasanın yan kapağını aç ondan sonra balkonda ya da dışarıda bir fön makinesi ile soğuk hava ile üfle ondan sonra eline ucu hassas olan badana fırcası olabilir annelerinizin o poğca börek üstlerine yumurta sürdüğü gibi fırcalar olabilir onlarla parçaların üzerinde yapışan tozları ve falnardaki tozları al güzel bir termal macun al sür ve tüm parçaları yerine tak takır takır calışsın bilgisayarın kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt