Bilgisayar da samsung cd çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar da samsung cd çalışmıyor
Umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur. Samsung u900 'un cd sini kurdum ve cebi modem olarak kullanıp internete bağlanmak istedim ama karşıma çıkan 3 seçenek var telefonu kullan falan yazan seçileni kaldır şıkkı işaretli ve kesinlikle o işareti değiştiremiyorum telefonu kullanıp internete gir seçeneğini secemiyorum. b3410 dada denedim sonuc ayni. e250de denesem olur mu. bilgisayarda xp kurulu ondan olabilir mi?

Adilx05

Adilx05

Üye
Hyr Telefonun Modem Özelliği Yoksa Ondan Olabilir Biraz Daha Ayrıntılı Anlatırsan Daha İyi Yardımcı Olabilirim...

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
O problemi çözdüm meğerse telefon bilgisayara bağlanmadan internete girmeye çalışıyormuşum. Şimdi farklı bir sorun var samsung b 3410 u takıyorum bilgisayara ama bağlan dediğimde bağlanmadı diyor ayrıca yukarda yanlış yazmışım u 800 telefonun modeli onunla internet bağlantısı oluşturmayı bir türlü başaramadım.

By-Karamsar

Üye
nokia 8600 telefonum var sms gondermeye çalışıyorum bi türlü gitmio neden yardımcı olursanız sevinirim iletim raporuda gelio ama msj karşı tarafa gitmio nedense anlayamadım yardım edin pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt