bilgisayar başındayken ne gibi şeyler yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bilgisayar başındayken ne gibi şeyler yaparsınız?
ben sadece bilgisayarla ilgilenirim.... ama ara sıra içecek birşeyler yudumlarım...

--------------- Ekleme ---------------

şimdi diyeceksiniz iki konu açılmış aynı başlık altında valla bende anlamadım ilkte konuyu açtım sayfa error verdi sonra tekrar açtım ikiside açılmışyetkisi olan birisi silebilirse iyi olur...

--------------- Ekleme ---------------

birisi silmiş teşekkür ederim...

Lina_TR

Üye
bende pozisyon değiştiririm sürekli

Symbiont

Üye
ben pc nin başına geçmeden buz dolabından kolamı sonra cipsimi vs yiyecek bişeyi alır öle otururum bitince bi daha bi daha gider tazelerim

valla alırım bı içicek sonrada başlarım oyuna arada unuturum içmeyı saatlerdır bıtmez

Odysseus

Üye
Bir kere içecek birşey mutlaka olmalı. Kola ya da meyveli maden suyu tercihimdir. Cipse alternatif olarak kuruyemiş olabilir. Hiçbirşey olmazsa ekmek arası birşeyler yemem lazım. Peşine de ( annemler yattıysa odada, yatmadılarsa balkonda içerim ) sigaramı yakarım ohh keyif benim.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Oyun oynuyorsam yerimde duramam zıplayarak oynarım mesela call of duty müziğin sesi de hiç kesilmez ve yanımda illa ki buz gibi limonlu soda olacak

Lina_TR

Üye

Cipsle nasıl pc başında geziniyonuz eliniz yağ olmuyomu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kesinlikle cips vb şeyler yemem odada helede bilgisayardayken,yağ oluyor fare klavye kırıntılar dökülüyor ben sevmem öyle
En fazla cola veya çay içerim

'Davut

Üye
pc başındayken anneme cevap verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...