bilgisayar başındayken ne gibi şeyler yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar başındayken ne gibi şeyler yaparsınız?
ben sadece bilgisayarla ilgilenirim....:) ama ara sıra içecek birşeyler yudumlarım...

--------------- Ekleme ---------------

şimdi diyeceksiniz iki konu açılmış aynı başlık altında valla bende anlamadım ilkte konuyu açtım sayfa error verdi sonra tekrar açtım ikiside açılmış:allalla::hmmmyetkisi olan birisi silebilirse iyi olur...:)

--------------- Ekleme ---------------

birisi silmiş teşekkür ederim...:)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:ehe bende pozisyon değiştiririm sürekli

Symbiont

Üye
ben pc nin başına geçmeden buz dolabından kolamı sonra cipsimi vs yiyecek bişeyi alır öle otururum bitince bi daha bi daha gider tazelerim

sekinardi

sekinardi

Üye
valla alırım bı içicek sonrada başlarım oyuna arada unuturum içmeyı saatlerdır bıtmez:ehe

jackalx_06

jackalx_06

Üye
malesef en çok sigara içerim.:(

Odysseus

Odysseus

Üye
Bir kere içecek birşey mutlaka olmalı. Kola ya da meyveli maden suyu tercihimdir. Cipse alternatif olarak kuruyemiş olabilir. Hiçbirşey olmazsa ekmek arası birşeyler yemem lazım. Peşine de ( annemler yattıysa odada, yatmadılarsa balkonda içerim ) sigaramı yakarım ohh keyif benim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Oyun oynuyorsam yerimde duramam zıplayarak oynarım :ehe mesela call of duty :)müziğin sesi de hiç kesilmez ve yanımda illa ki buz gibi limonlu soda olacak :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bir kere içecek birşey mutlaka olmalı. Kola ya da meyveli maden suyu tercihimdir. Cipse alternatif olarak kuruyemiş olabilir. Hiçbirşey olmazsa ekmek arası birşeyler yemem lazım. Peşine de ( annemler yattıysa odada, yatmadılarsa balkonda içerim ) sigaramı yakarım ohh keyif benim.

Cipsle nasıl pc başında geziniyonuz eliniz yağ olmuyomu :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kesinlikle cips vb şeyler yemem odada helede bilgisayardayken,yağ oluyor fare klavye kırıntılar dökülüyor ben sevmem öyle:ehe
En fazla cola veya çay içerim:)

'Davut

'Davut

Üye
pc başındayken anneme cevap verebilirim:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt