Bilgisayar arızası yardım edin lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sicher

sicher

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar arızası yardım edin lütfennn
:megafon:

Bilgisayarı bir açtım baktım ki masaüstündeki bütün oyun resimleri program resimleri gitmiş.

Sonra açmaya çalıştım olmadı.

Değişik yollarla açmayı başardım ama bu seferde listeden program seç birde web hizmetini kullan şeçenekleri geldi.

Bu sorunu düzeltmek için internetten program indirdim onu bile açmadı üzerine geldiğim zaman EXE dosyası yazıyor tıklıyorum .Tıklanmış bir şekilde kalıyor açılmıyor

NE OLUR YARDIM EDİN YARDIM EDENDEN ALLAH RAZI OLSUN Bİ İSTEĞİ OLURSA YARDIM ETMEDEN YERİMDEN KALKMAM ....................................................................................

talha1996gs

talha1996gs

Üye
emin kardeş sorunu tam anlayamadım ama çok zor durumda kalırsan format at yoksa bilgisayar kurtarılmaz bi hal alabilir

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

Adilx05

Adilx05

Üye
Kardeşim Biri Bİlgisayarına Virüs Atmış ama Tam Başarılı Olamamış ya Kurulum Cdsi İle Backup yapcan Yada Format Atcan...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Önce aşağıdaki yazılımı indir tarama yap , düzelmezse bakarız bir çaresine...

tuba__92

Üye
slmm ya pcde kullanıcı adı var şifre istiyor napmam lazım

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Nedved in verdiği Combofix bazı virüslerin silinmesi için kullanılabilir, ancak birçok otorite tarafından yuhalanacak kadar da sisteme zarar veren bir pakettir.

sistemine virüs bulaşmış, ancak virüs silinmiş de, Fakat silinirken kayıt defterinden varsayılan exe,ocx gibi dosyaların tanımlayıcılarını silmiş.

Daha önceden oluyşturduğun yedekleme noktası yada kayıt defteri yedeğin varsa bunları kullan

yoksa bu sorunun başka bir çözümü olduğunu sanmıyorum.

nexus.draco

nexus.draco

Üye
Biri Virüs Yollamış.Bence Nod32 kur hiç bişi almıyo bilgisayara valla :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
PC Açıldığında Ctrl+alt+del Yap Yeni Görev'e Tıkla Explorer.exe Yaz Tamam'a Tıkla. Masaüstündeki Bütün Simgeler Gelir.Sonrasına Ben Karışmam :D

buroplus

buroplus

Üye
Windows u onarmayı dene Xp de benimde başıma gelmişti

_enqin_

_enqin_

Üye
kardeşim sana virüs bulaşmış olabilir sistem geri yüklemeyi kulllan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt