Bilgisayar almayı dusunuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sammam

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar almayı dusunuyorum
Oncelikle benım için bi oyun bilgisayarı olması gerekiyor.
Bu bilgisayar ozellikleri uygun gibi , laptop olmasını istiyorum

Özellikler İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i7 İşlemci Hızı1.73GHz Turbo İle 2.93GHz İşlemci Numarası740QM İşlemci Ön Bellek6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi8 GB Hafıza (RAM) TipiDDR3 Hafıza Bus Hızı1333 MHz Sabit Disk Kapasitesi750 GB İşlemci MarkasıINTEL Ekran Kartı Hafızası1024 Mb VGA Chipset MarkasıATI VGA Chipset ModeliHD5730 Ekran Boyu(inch)15.6" LED HD Monitör TipiWXGA Maksimum Çözünürlük1366 x 768 Optik SürücüDVD SUPER MULTI Mobil ÖzelliklerBlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim SistemiWin 7 Home Premium Tr -Ing Ağırlık2.8 Kg Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza
Ozellikleri bunlar . Boyle birşey istiyorum bu 1.858 TL bana en fazla 2000 lira civarı olacak sekilde onerileriniz var mı ?

futbol123

futbol123

Üye
selam kardeş verdiğin laptobum işlemcisi süper ram ler felaket hızlı ama okadar para veriyorsun ekran kart ıama 2.sınıf var size tavsiyem
bu laptop amd 6770m ekran kartı var bütün oyunları oynarsınız i7 işlemci 4gb ram var yeter zaten
biri st biri et modeli
bunun farkı ise 6gb ram ve i5 işlemci olmasıdır
bu laptop ise hd dir

bu lverdiğim linkleri inceleyin hepsi birbirinden iyi laptoplardır.. Ama benim tavsiyem hp dir ekran kartları 6770m dir yani 1.kalite

Nofear00

Nofear00

Üye
Şuna Bi bak Derim :

Özellikleri :
Ram: 4 GB DDR3
Ekran Kartı : 2 GB Nvidia gt550m
İşlemci : İntel Core İ7 2.0 Ghz
15.6" ekran var.
Bende Asus K50I kullanıyorum ve gayet memnunum.Evde 4 tane asus var ailecek kullanıyoz :D. Verdiğim ilan dışında diğer asus ilanlarına bak derim Bunun yanında HP Pavilion da fena olmaz onada bir link :

futbol123

futbol123

Üye
benim verdiğim linkleri kopyalamışsın kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...