bilgisayar almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz
arkadaşlar bu yaza kadar yeni masaüstü toplama oyun canavarı özellikle crysis 3 ve yaza kadar çıkabilecek oyunları kasmadan rahat rahat oynatacak oyun bilgisayarı lazım 1000tlye 1200 tlye kadar bi bütçem var illa 1000tl olcak diye bi şartda yok yani dahada düşük olabilir :) tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bütçeyi yükseltmen lazım.
1200 tl crysis 3 için yetmez :oke:

ecel54

ecel54

Üye
crysis 3 için öncelikle directx 11 destekleyen bir ekran kartı lazım

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
arkadaşlar bu yaza kadar yeni masaüstü toplama oyun canavarı özellikle crysis 3 ve yaza kadar çıkabilecek oyunları kasmadan rahat rahat oynatacak oyun bilgisayarı lazım 1000tlye 1200 tlye kadar bi bütçem var illa 1000tl olcak diye bi şartda yok yani dahada düşük olabilir :) tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

Monitör, mause, klavye felan ekliyecekmiyiz.

Xurmirac

Xurmirac

Üye

arkadaşım bi kere crysis 3 diyosan i5 işlemcin şart. 1 gb ekran yaptırsan, 500 gb harddisk vs, ben etimesgutta oturuyorum, bu bilgisayarı adam bana 1100 liraya topluyo..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım bi kere crysis 3 diyosan i5 işlemcin şart. 1 gb ekran yaptırsan, 500 gb harddisk vs, ben etimesgutta oturuyorum, bu bilgisayarı adam bana 1100 liraya topluyo..
i5 şart falan değil.
kuzenin bilgisayar athlon II x2 270 işlemci var 3.4 ghz
ama ekran kartı iyi 6850 var. biraz dengesiz bir sistem ama crysis 3 ü rahat rahat oynuyor. :oke:

nalcam22

nalcam22

Üye

Forumda dolşan arkadaşları bir çoğunun nekardar bilgisiz olduğunun kabıtı

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana sadece kasa lazım mouse klavye felan tıs onlar en son plan önemli olan crysis 3ü adam akıllı oynatsın yeter cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum konu güncel

- - - Eklendi - - -

birde bana 500 gb harddiske felan gerek yok 150 gb olsa bile yeter benim toplasan 50 gb dosyam var crysis 3 15 gb 65 gb olsa yani 500 gb fazla 100 150 bile yeter :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Forumda dolşan arkadaşları bir çoğunun nekardar bilgisiz olduğunun kabıtı

Yüksek Performans Gerektiren Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8
- İşlemci: Yeni model dört çekirdekli işlemci (Intel Core i7 2600K ya da AMD Bulldozer FX4150)
- Ekran Kartı: Yeni model DirectX 11 destekli ekran kartı (NVIDIA GTX 680 ya da AMD Radeon HD7970)
- Bellek: 8 GB RAM

Önerilen sistem gereksinimlerindede o işlemci i3.

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kapışmasak burda ne gerek var lütfen saygı çerçevesinde ilerleyelim rica ediyorum

alembizim

alembizim

Üye
işlemciyi amd den yana kullan ucuza kapatırsın.

foreverthe

foreverthe

Üye

nalcam22

nalcam22

Üye
Yüksek Performans Gerektiren Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8
- İşlemci: Yeni model dört çekirdekli işlemci (Intel Core i7 2600K ya da AMD Bulldozer FX4150)
- Ekran Kartı: Yeni model DirectX 11 destekli ekran kartı (NVIDIA GTX 680 ya da AMD Radeon HD7970)
- Bellek: 8 GB RAM

Önerilen sistem gereksinimlerindede o işlemci i3.

bişi dicem tartırma çıkcak oyüzden :dry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt