bilgisayar açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

inekler2323

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar açılmıyor.

Pro 2000 marka bilgisayarim acilirken bu hatayi aliyorum çözümü varsa yardimlarinizi bekliyorum

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Harddisk kablosunu kontrol et eğer herşey düzgünse harddisk hakkın rahmetine kavuşmuştur :)Yada bilgisayarın üstünde bi işletim sistemi yok

inekler2323

Üye
    Konu Sahibi
Format atiyim dedim ama harddiski okumuyor. Harddiski cikarip tekrar takmayi deniycem.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Zaten işe yaramazsa gitmiştir

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Ya harddisk gitmiş, ya temassızlık olmuş, ya da bios ekranında Harddisk 1. Seçenekte değil. Bios ekranını da kontrol et bence HDD yi 1e al :oke:

bluee_06

Üye

Pro 2000 marka bilgisayarim acilirken bu hatayi aliyorum çözümü varsa yardimlarinizi bekliyorum

Ayni sorunu bende bazen yasiyorum cözümü ise şöyle; kasanin icerisini acip ram'i baska bi yuvaya tak vede hdd nin sata kablosunu baska bi yuvaya tak calisir duzeliyor:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
önyükleme medyasında sıkıntı var. Elinde usb disk ve hali hazırda portable işletim sistemi varsa usb'den çalıştırmayı dene çalışıyorsa zaten hard disk ile sıkıntı var zaten görünende o

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Sata Kablosunu Değiştir.Başka Port' a Tak .Biosu Kontrol Et Diyebileceklerim Bu Kadar Hepsini Denedin Olmassa Harddisk Hakkı Rahmetine Kavuşmuştur

Takipçi Satın Al

Üst Alt