Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayar açılmıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
inekler2323
Üye
Konu Sahibi
bilgisayar açılmıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pro 2000 marka bilgisayarim acilirken bu hatayi aliyorum çözümü varsa yardimlarinizi bekliyorum
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Harddisk kablosunu kontrol et eğer herşey düzgünse harddisk hakkın rahmetine kavuşmuştur Yada bilgisayarın üstünde bi işletim sistemi yok
inekler2323
Üye
Konu Sahibi
Format atiyim dedim ama harddiski okumuyor. Harddiski cikarip tekrar takmayi deniycem.
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Zaten işe yaramazsa gitmiştir
Bilişim Profesörü
Üye
Ya harddisk gitmiş, ya temassızlık olmuş, ya da bios ekranında Harddisk 1. Seçenekte değil. Bios ekranını da kontrol et bence HDD yi 1e al
Ayni sorunu bende bazen yasiyorum cözümü ise şöyle; kasanin icerisini acip ram'i baska bi yuvaya tak vede hdd nin sata kablosunu baska bi yuvaya tak calisir duzeliyor
Mad EagLe
Üye
önyükleme medyasında sıkıntı var. Elinde usb disk ve hali hazırda portable işletim sistemi varsa usb'den çalıştırmayı dene çalışıyorsa zaten hard disk ile sıkıntı var zaten görünende o
Jsnow492
Üye
Sata Kablosunu Değiştir.Başka Port' a Tak .Biosu Kontrol Et Diyebileceklerim Bu Kadar Hepsini Denedin Olmassa Harddisk Hakkı Rahmetine Kavuşmuştur