Bilgisayar 15 Dk'da bir Restart Atıyor..!!! Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar 15 Dk'da bir Restart Atıyor..!!! Yardım Lütfen...
evet arkadaşlar bilgisayara yeni format attım ve 15 dk da bir restart Çekiyo kendi kendine önceden mavi ekran Çıkıyordu mavi ekran Kayboldu birden kararıyor restart atıyor..atıkktan sonra Sistem ciddi Bir Hatadan KurtarıLdı diyor.Bunun NEdeni ne Olabilir.lütfen Yardım Kafayı yedim artık...!!!

ßurçiN

ßurçiN

Üye
ya basit bir trojan yada senin ram gitmiş en kötüsü ana kart slotun kırılmıştır

abacuklu

Üye
arkadAŞIM BİOS ayarlarına gir işlemci ısındığında otomatik restart derecesini yüksellttir 42 dir heralde 60 yada 80 yaptır

sahin772

sahin772

Üye
sakın işlemci ısısıyla oynama donanımsalda olabilir bence donanımsan işlemci soğutmasını kontrol et ve değiştir

denow

denow

Üye
ben dede oluyodu bilgisayarı ilk açarken sürekli f8 bas çek bi süre sonra bi ekran çıkcak orda sistem hatasınnda yeniden başlamayı devre dışı bırak de sonra bi daha olmuyo taa ki sen yeniden başlatana kadar... ben denedim ve oluo. kökten halletmek için format at

snacker

snacker

Üye
kardes işlemcin çok ısınıyor.fan ayarlarını kontrol et.trojan da olabilir.FORMAT at .
konunun kilitlenmesini istiyorum

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
bazı virüsler bilgisayarın sistem dosyalarında bulunan restart işlevini gören dosyalara bulaşıyor......format attığın cd'de trojan bulunuyor olabilir tekrar başka CD'den format atarsan geçer.....

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Çift Ram kullanıyorsan Ram'ları tek tek çalıştırmalısın öncelikle.

Ozan

Ozan

Admin
evet arkadaşlar bilgisayara yeni format attım ve 15 dk da bir restart Çekiyo kendi kendine önceden mavi ekran Çıkıyordu mavi ekran Kayboldu birden kararıyor restart atıyor..atıkktan sonra Sistem ciddi Bir Hatadan KurtarıLdı diyor.Bunun NEdeni ne Olabilir.lütfen Yardım Kafayı yedim artık...!!!
Sorun ısınmayla alakalı gibi görünüyor, yazılımsal olması da muhtemel.

Önce tekrardan format atıp bir işletim sistemi kurmanı tavsiye ederim tekrar, sorun devam ederse ısıdan dolayı makine kendine restart atıyor diyebiliriz.

kKORAY06

Üye
kardeşim bendede aynı sorun war kesinlikle ya hdd den ya da güç kaynagından kardeşim adım kadar iyi biliorum aynısı banada oldu bendeki hdd den
bi de hdd ses çıkarıosa kesinlikle hdd dir

rap95kolik

rap95kolik

Üye
kardeşim bendede aynı sorun war kesinlikle ya hdd den ya da güç kaynagından kardeşim adım kadar iyi biliorum aynısı banada oldu bendeki hdd den
bi de hdd ses çıkarıosa kesinlikle hdd dir
nası çözdün peki??

Üst Alt