Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan

Serhan

Üye
Emeklerinden dolayı Mr.Salih namıdeğer menajerime teşekkürlerimi iletiyorum

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
salih parani aldinmi knk
anlamadigim misafirlerin konuda isi ne

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
:box

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
"Serhan malum o kavgalı olduğu kişiye küfrettiği için bir haftalık aramızdan ayrılmıştır. En azından kendisi öyle düşünüyor. Sebebini bilmiyor sn.Revengeful söylerse öğrenecekmiş.Saygıyla ve sevgiyle anıyoruz" (Tüm Bunları Serhan yazdı kopyalamamı istedi)
bu arada hort :zong:

mürteza16

mürteza16

Üye
"Serhan malum o kavgalı olduğu kişiye küfrettiği için bir haftalık aramızdan ayrılmıştır. En azından kendisi öyle düşünüyor. Sebebini bilmiyor sn.Revengeful söylerse öğrenecekmiş.Saygıyla ve sevgiyle anıyoruz" (Tüm Bunları Serhan yazdı kopyalamamı istedi)

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
:ehe
İkimize de atmış :ehe

mürteza16

mürteza16

Üye

-efşan

-efşan

Üye
Böyle bir sai bana da lazım. :hmmm

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
edit:
"Serhan malum o kavgalı olduğu kişiye küfrettiği için BİR AYLIK (3 Ekime Kadar) aramızdan ayrılmıştır. En azından kendisi öyle düşünüyor. Sebebini bilmiyor sn.Revengeful söylerse öğrenecekmiş.Saygıyla ve sevgiyle anıyoruz" (Tüm Bunları Serhan yazdı kopyalamamı istedi)
:hmmm

mürteza16

mürteza16

Üye

H0lligan

Üye
ilk ss tamam dikdortgen sansurde 2.yi niye hunharca sansurledin anlam veremedim @mürteza16 çoh sanatsal olmus :naughty:

mürteza16

mürteza16

Üye

ilk ss tamam dikdortgen sansurde 2.yi niye hunharca sansurledin anlam veremedim @mürteza16 çoh sanatsal olmus :naughty:
1. program. 2.si galeri. Yani üşengeçlik.

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
bu mesaj kendini imha etmişdir görülecek bişey kalmadı dağalın :ehe

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt