Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme
EzgiS adlı nick'imi Placebo olarak değiştirdim bilginize. Profil resmi ve imza değişirse tanımazsınız felan. :ehe

somurtukk

somurtukk

Üye
:D hayrlı olsnn

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
pılacebo ne demek ?

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
pılacebo ne demek ?

Placebo, bir etki türü. Kişinin işe yaramayn bir ilacı hastalığı iyileştirir diye alıp, iyileştirmediği halde hastalığının ilaç yüzünden geçtiğini düşünmesi. Placebo etkisi. Yani hastasın, ilaç işe yarar diye düşünüyorsun ama aslında yaramıyor. Ama sen sırf öyle düşündüğün için iyileşiyorsun. Aynı zamanda bir rock grubu. :ehe

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Placebo, bir etki türü. Kişinin işe yaramayn bir ilacı hastalığı iyileştirir diye alıp, iyileştirmediği halde hastalığının ilaç yüzünden geçtiğini düşünmesi. Placebo etkisi. Yani hastasın, ilaç işe yarar diye düşünüyorsun ama aslında yaramıyor. Ama sen sırf öyle düşündüğün için iyileşiyorsun. Aynı zamanda bir rock grubu. :ehe
haaa :oke:

:tşk:

somurtukk

somurtukk

Üye
:oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
hee aaanlıdım bende ceyhun yılmaza özenip doktor yaptım üstüme yapıştı kaldı ya la huuop doktor diye çağırıyorlar artık arkadaşlar bile beni sanalda her gören bana doktor demeye başladı o değilde güzel oldu ya :D de EzgiS daha iyiydi kanımca ezgiş yani :D ama iyiydi yani :D neyse bu da iyi :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Yapışıyor nick'i insanın üstüne. :ehe bir süre placebo kalsın. Death ve black metal takılacağım. Daha karanlık bir ezgi bekliyor sizi. :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
pilacibu diyebilir miyim yoksa placebo mu yazalım

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem. İmzalarım ürükütücü gelebilir. :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Keserim :seytan6:

x-scarface

x-scarface

Üye
iyi günlerde kullanın bağyan :utan

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bence sen mod ol teşekkürler çok güzel paylaşım

- - - Eklendi - - -

üff link kırılmış böyle mod mu olur .s

- - - Eklendi - - -

:ban:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt