bilgilendirme tv hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme tv hakkinda
Arkadaslar internet uzerinden tv izlerken bence justin tv yede girin burda sifreli ve sifresiz yayinlari izleyebiliyorsunuz mmesela belgesel aratacagim arama yerine doc derseniz veya. NAT. GEO derseniz size belgeseller listelenecek istediniz tvyiizleyebileceksiniz marketten jtv launcher programini indirin ve justin tv. uzerinden favori kanallarinizi olusturun tafsiyemdir

guero38

guero38

Üye
Dostum birazdaha açarmısın konuyu ilgi çekici bi konuya benziyor

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman soyle diyeyim marketten jplayer programini indir( justin yazanini)ve kanallari izlemeye basla veya justin tv ye uye ol direk ordan izle gerci uye olmadanda izleyebiliyorsun bana gore guzel bir program yani o anda hangi tvler aciksa onu izleyebiliyorsun

----------Eklendi @ 15:55:19 ---------- Yazıldı @ 15:49:27 ----------

Ve istersen yayin yapan kisiyle chat yapabilirsin tabi dil bilmek lazim bazen turk tv leride oluyor ayrica bayanlar vebcamda boy gosteriyor unlu olabiek icin:))

----------Eklendi @ 16:02:51 ---------- Yazıldı @ 15:55:19 ----------

Justin tv broadcasteri indirirsen sende yayin yapabilirsin. Ister kendin meshur olmak icin kendini yayinlarsin istersende tv kaydi yapabilirsin bu sefer dunya yayinini izler bunuda ek bilgi olarak vereyim dedim :)yanliz tv yayinlama kinusunda yasal islem yapilir mi yapilmaz mi orasini bilemiyorum

guero38

guero38

Üye
jtv launcher ı indirdim arama bölümüne doc yazdım bişey gelmedi sonuç bulunamadı diyor

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
Justin tv yi arat googleden oranin arama motoruna doc yaz ve tikla entere otomatikman jtv launcher devreye giriyor ve ordan izleyebiliyorsun izledigin kanallari kaydediyor kendisi oyle dene

----------Eklendi @ 16:30:49 ---------- Yazıldı @ 16:24:37 ----------

Soru sormak istersen bu sayfayi yenile yardimci olayim surekli yenile aklina takilanlari ben yazarim

----------Eklendi @ 16:39:38 ---------- Yazıldı @ 16:30:49 ----------

Dostum olay cok basit googleden justin tv ye gir ve izledigin yeri jtv launcherle ac ve izle olmazsa launcheri birak direk ordan izle

----------Eklendi @ 16:44:06 ---------- Yazıldı @ 16:39:38 ----------

Jtv learning var bak orda bence belgeselde bir numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt