Bilgi: Cep Telefonlarında Batarya Nasıl Kullanılmalı?

habbuj

Üye
ya ben c6-01 kullanıyorum batarya Tam dolu iken tuşları ve ekrani kilitleyip bi kenara koyuyorum en fazla 4 saat sonra şarjı tamamen bitiyo Neden anlamadım teleserviceye gönderdim yeni batarya gönderdi o da aynı sorunu verdi

[ENGİN]

Üye
internete baglı kalsa bile o kadar zamanda bitmez

Güzel bir konu olmuş eline sağlık

Mert_c21

Üye
Ben genelde gece yatarken şarja takıyorum. Sonra da sabah çıkartıyorum. Batarya dolduktan sonra şarjda kalması bataryaya zarar verir mi?

ben nokia c6 01 in şarj cihazı ile şarj etmiyorum Çünkü 800 mA 1.5 saatte şarj oluyor onun yerine 2600 2630 3120 telefonlarından herhangi birinin şarj cihazıyla şarj cihazı 300 mA 3 saatte şarj oluyor teli kullanırken 300 mA lik ile şarj ettiğimde şarj diğerine göre uzun gidiyor bizzat denedim.

habbuj

Üye
[ENGİN];5336856' Alıntı:
internete baglı kalsa bile o kadar zamanda bitmez
ama bitiyo işte telefonu sıfır aldım şu an tekrar garantiye gönderdim

TrBelle

Üye
kafamdaki soruların cevabını buldum saol

teşekkürler gerçekten faydali bilgiler vermişsiniz

holyxozi

Üye
pılımı 3 yıldır degıstırmedim demekki bu 1 gun dayanmamasinin nedeni yasıymıs tahmin etmiştim saolasın

Anil-D

Üye
ben tel 1 bucuk yıllık 2 gun gdyo

tevley

Üye
c6-01'in bataryası ne ?

- - - Eklendi - - -

ama bitiyo işte telefonu sıfır aldım şu an tekrar garantiye gönderdim
yüzde yüz cevap aynı şey bendede oldu inşallah yazımı okursun

Şimdi söyliyim aynı şey bendede oldu servise vermek için sıraya girdim sonra bi düşündüm içindeki programlardan dolayı olabilirdi sonra eve geldim hafıza kartı ve sim kartı çıkardım ve telefonun kendi uygulamarı kalacak şekilde uygulamaları sildim Kesin çözüm bu gün yaptım

sorması ayıp alıntı nerden kardeşim?
Bu arada eline sağlık...

c6-01'in bataryası ne ? Sorusuna cevap;
BL5CT

cihat04

Üye
yanlış bildiğimiz ne çok şey varmış

BRKTNL

Üye
günde bir kez şarj etmenin de bi sakıncası yoktur o halde