vapur dumanı
Üye
kesinlikle haklısın...bence başka bölüme gitmeli.Senin oturduğun koltuğa başka biri gelecek sende yanında ayakçı olacaksınİster istemez sorun olacaktır. Bence ikiniz içinde iyi olan hiçbirşeye karışmaman
Şahsen ben olsam isterse uğruna öleceğim biri bile olsa ve yetkisiyle beni yanında çalışmaya zorlasa bir saniye düşünmem istifa ederim,en sevmediğim şey sindirilmeye çalışmak![]()
Olay da sonuçlandı zaten.Ben dün erken çıktım..Akşam nöbet tesliminde sorun oldumu diye aramıştım ben ayrıldım işten dedi..Ne,nasıl derken adam saat 17:30 çıkması gerekiyordu,nöbeti devralan 15 dakika geç kalacam demiş ki insani durum bunlar gayet tabi olabilir ama bu kıyamati koparmış ben bu şartlarda çalışamam diye.Benim için daha dünkü elemanı sorumlu diye başıma getirdiniz hemde geldiğinden beri erken çıkmalar izin kullanmalar olmaz bööle diye posta koymuş müdüre.O da çıkışını vermiş...
Yani su aktıııı yolunu buldu kendimi yıpratmama değmemiş

----------Eklendi @ 11:00:04 ---------- Yazıldı @ 10:59:32 ----------
Esra , anket aç bir de istersen kalsın mı , gitsin mi diye ? Hem çoğunluğa uy derimBöylelikle olumlu,olumsuz fikir edinmiş olursun hani
![]()
gerek kalmadı Alicim.Teşekkürler yinede...
----------Eklendi @ 11:04:15 ---------- Yazıldı @ 11:00:04 ----------
hoşbulduk öncelikle.artık burdayım sürekli.Yeni iş malum.Göze batmamak için pek pc başında duramıyodum..Ama yerimi sağlama aldım.Şimdi kovsanızda gitmemOOo kimleri görüyorum hoş geldin vapur dumanı.kendim için önemli kararları başkaların vermesi en nefret etyim şeydir.
en doğrusu gidip onun fikrini al o ne düşünüyor. İşinde ki performansı hakkında durum degerlendirmesi yapın

Sonraa kendim için önemli bir kararı başkalarına bırakmıyorumki sadece onlar benim bakmadığım yönlerden bakabilirler diye düşündüğüm için,objektif olacaklarını bildiğim için sadece fikir alış verişinde bulunuyorum diyebilirim..
Heee performansa gelince bu konuda mütevazi olamıycam tırnağım bile olamaz

Böylelikle olumlu,olumsuz fikir edinmiş olursun hani