Bilemedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bence başka bölüme gitmeli.Senin oturduğun koltuğa başka biri gelecek sende yanında ayakçı olacaksın:D İster istemez sorun olacaktır. Bence ikiniz içinde iyi olan hiçbirşeye karışmaman

Şahsen ben olsam isterse uğruna öleceğim biri bile olsa ve yetkisiyle beni yanında çalışmaya zorlasa bir saniye düşünmem istifa ederim,en sevmediğim şey sindirilmeye çalışmak:D
kesinlikle haklısın...
Olay da sonuçlandı zaten.Ben dün erken çıktım..Akşam nöbet tesliminde sorun oldumu diye aramıştım ben ayrıldım işten dedi..Ne,nasıl derken adam saat 17:30 çıkması gerekiyordu,nöbeti devralan 15 dakika geç kalacam demiş ki insani durum bunlar gayet tabi olabilir ama bu kıyamati koparmış ben bu şartlarda çalışamam diye.Benim için daha dünkü elemanı sorumlu diye başıma getirdiniz hemde geldiğinden beri erken çıkmalar izin kullanmalar olmaz bööle diye posta koymuş müdüre.O da çıkışını vermiş...
Yani su aktıııı yolunu buldu kendimi yıpratmama değmemiş :)

----------Eklendi @ 11:00:04 ---------- Yazıldı @ 10:59:32 ----------

Esra , anket aç bir de istersen kalsın mı , gitsin mi diye ? Hem çoğunluğa uy derim :ehe Böylelikle olumlu,olumsuz fikir edinmiş olursun hani :D

gerek kalmadı Alicim.Teşekkürler yinede...

----------Eklendi @ 11:04:15 ---------- Yazıldı @ 11:00:04 ----------

OOo kimleri görüyorum hoş geldin vapur dumanı. :) kendim için önemli kararları başkaların vermesi en nefret etyim şeydir.
en doğrusu gidip onun fikrini al o ne düşünüyor. İşinde ki performansı hakkında durum degerlendirmesi yapın
hoşbulduk öncelikle.artık burdayım sürekli.Yeni iş malum.Göze batmamak için pek pc başında duramıyodum..Ama yerimi sağlama aldım.Şimdi kovsanızda gitmem :D:D
Sonraa kendim için önemli bir kararı başkalarına bırakmıyorumki sadece onlar benim bakmadığım yönlerden bakabilirler diye düşündüğüm için,objektif olacaklarını bildiğim için sadece fikir alış verişinde bulunuyorum diyebilirim..
Heee performansa gelince bu konuda mütevazi olamıycam tırnağım bile olamaz :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

greenmile

greenmile

Üye
ona da hak vermen lazım,her şeye hı hı diyen insanlardan değilmiş demek ki:D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
SHS

SHS

Üye
gerçek yüzünü göstermiş, hayırlı olsun herkes için :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Birilerinin konumları muhakak değişecektir. Bu sen olursun başkası olurr..Dert etme bence, ama uygun başka bir yol varsa dene

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Taşekkür ederim arkadaşlar hepinize..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

adamin gosterdigi tepki bence haksiz degil :D
haklı değil asla haklı değil.Sen kuruma tepki koymalısın hastaya değil.İnsan sağlığı söz konusu olan..Sen nöbet yerini ki bu yer sağlığa hizmet veren bir kurum nasıl terkedersin yaa..Yasal olarakda bu suçtur..

greenmile

greenmile

Üye

haklı değil asla haklı değil.Sen kuruma tepki koymalısın hastaya değil.İnsan sağlığı söz konusu olan..Sen nöbet yerini ki bu yer sağlığa hizmet veren bir kurum nasıl terkedersin yaa..Yasal olarakda bu suçtur..

hakkimi gasp ettilerse kimsenin can sagligi umrumda olmaz :D

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

hakkimi gasp ettilerse kimsenin can sagligi umrumda olmaz :D
kimse kimsenin hakkını gasp etmiyo.Talip olduğu yada istediği konum biraz tacrübe,güven,özveri :D:D liderlik vasfı ve eğitim... gerektiriyor.Ama bunların hiçbiri yokama istiyorum vermezsen küserim giderim...Ooollldu görürsem söylerim..

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye

kimse kimsenin hakkını gasp etmiyo.Talip olduğu yada istediği konum biraz tacrübe,güven,özveri :D:D liderlik vasfı ve eğitim... gerektiriyor.Ama bunların hiçbiri yokama istiyorum vermezsen küserim giderim...Ooollldu görürsem söylerim..

bu liderlik vasfını kim belirliyor? Sen mi?:D Adam beğenmiyorsa çekip gidebilir değil mi?:D Sonuçta kendi kararı

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

bu liderlik vasfını kim belirliyor? Sen mi?:D Adam beğenmiyorsa çekip gidebilir değil mi?:D Sonuçta kendi kararı

Liderlik vasfı belirlenebilecek,çerçeveye sokacak bir şey değil bence..Görüşmelerde,görüşmeyi yapacak kişi veriyor o kararı..
Neyse olay adamın gitmesi değilki iş tüzüğündeki şartlarda,insanlık çerçevesinde,Profesyonel koşulalrda ayrılmasıydı.Ama o bunları yapamadı..Benim kızdığım bu..

greenmile

greenmile

Üye
o da tepki koymuş işte:D her neyse olmuş bitmiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt