Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildirim
Sponsorlu Bağlantılar
hikmet366
Üye
Konu Sahibi
Bildirim
Ben @haqanguven Türkçe yaptığı uygulamaları bildirim olarak alamak istiyorum mesela ben bu kişini açtı konuları bildirim almak istiyorum böyle birşeyi istiyorum açıkcası sizler ne düşünüyorsunuz
ben sadece örnek verdim
Ozan
Admin
Arkadaş listenizde ekli olan yani takip ettiğiniz üyeler yeni konu açtığında, yeni mesaj yazdığında bildirim alabileceğiniz bir sistem üzerinde çalışıyorum yakın zamanda dahil edebilirim, kastettiğiniz bu değil mi ?
Mesut Aktaş
Co-Admin
aynen budur, bildirim demişken takipteki kategoride olan yeni mesaj-konu bildirimi önceden geliyordu, şimdi gelmiyor
Arkadaş listenizde ekli olan yani takip ettiğiniz üyeler yeni konu açtığında, yeni mesaj yazdığında bildirim alabileceğiniz bir sistem üzerinde çalışıyorum yakın zamanda dahil edebilirim, kastettiğiniz bu değil mi ?
Bu konuda bir sorun olmamalı, sorun varsa burada belirtin konu üzerinden ilerleyelim.
Kategoriyi izle dedikten sonra, eğer bildirim ayarlarınızda da gerekli ayarlar açıksa bildirim geliyor olmalı.
Bu konuda bir sorun olmamalı, sorun varsa burada belirtin konu üzerinden ilerleyelim.
Kategoriyi izle dedikten sonra, eğer bildirim ayarlarınızda da gerekli ayarlar açıksa bildirim geliyor olmalı.