Bildirim

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim
Ben @haqanguven Türkçe yaptığı uygulamaları bildirim olarak alamak istiyorum mesela ben bu kişini açtı konuları bildirim almak istiyorum böyle birşeyi istiyorum açıkcası sizler ne düşünüyorsunuz

ben sadece örnek verdim

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaş listenizde ekli olan yani takip ettiğiniz üyeler yeni konu açtığında, yeni mesaj yazdığında bildirim alabileceğiniz bir sistem üzerinde çalışıyorum yakın zamanda dahil edebilirim, kastettiğiniz bu değil mi ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
aynen budur, bildirim demişken takipteki kategoride olan yeni mesaj-konu bildirimi önceden geliyordu, şimdi gelmiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş listenizde ekli olan yani takip ettiğiniz üyeler yeni konu açtığında, yeni mesaj yazdığında bildirim alabileceğiniz bir sistem üzerinde çalışıyorum yakın zamanda dahil edebilirim, kastettiğiniz bu değil mi ?
Ben daha çok konu açtığında istiyorum yeni konular acıyor türkçe içerikli ve guzel yaralı programlar o konudan bildirim almak istiyorum

Ozan

Ozan

Admin
aynen budur, bildirim demişken takipteki kategoride olan yeni mesaj-konu bildirimi önceden geliyordu, şimdi gelmiyor
Bu konuda bir sorun olmamalı, sorun varsa burada belirtin konu üzerinden ilerleyelim.
Kategoriyi izle dedikten sonra, eğer bildirim ayarlarınızda da gerekli ayarlar açıksa bildirim geliyor olmalı.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bende sıkıntı yok doğru düzgün çalışıyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bu konuda bir sorun olmamalı, sorun varsa burada belirtin konu üzerinden ilerleyelim.
Kategoriyi izle dedikten sonra, eğer bildirim ayarlarınızda da gerekli ayarlar açıksa bildirim geliyor olmalı.
tüm uyarılar açık

Ekli dosyalar

Takipçi Satın Al

Üst Alt