.caner.
Üye
Hacı sen bataryayı değiştir bence. Kac yıllık senin 3gs ?Benim %1 kaldı diyor ama daha %50 var... :/
Hacı sen bataryayı değiştir bence. Kac yıllık senin 3gs ?Benim %1 kaldı diyor ama daha %50 var... :/
Hacı sen bataryayı değiştir bence. Kac yıllık senin 3gs ?

Sakla sakla3gs değil hacı, Xperia Ray. 2 olmadı daha rom bozuk, bataryadan değil.3gs'yi kırdım ben çipsetini saklıyom![]()
bende eskittigim pclerin anakart vs. Sakliyorum

Yeni rom kuramıyorum, pcyi yeni formatladım flashtool driverları kurulmuyor, error veriyor, anlamadım :/ kaldım böyleya win7 kuracam ya da win7si olan birini bulacam
Rom iyi de batarya göstergesi bozuk bir de usb hata ayıklama ayarı yok
![]()
yazık la sana

Adamsın pnp.Hallederiz başganDur sana 2like atıyım 2bildirim gelsin =P al bi de tagledim.
@.caner.
Kalaksi pakıt alcam iyimidir ? 7 yaşındaki çocuğu sogutur mu acaba telefondan ?tabi ki![]()
Benim s4 ü istiyo çakal. ps4 yerine z1 mini alsamda s4 u kardesime mi versem acabakalaksi pakıt alma hacı7 yaşındaki çocuk soğumaz, onunla da eğlenmesini bilir
![]()
Benim s4 ü istiyo çakal. ps4 yerine z1 mini alsamda s4 u kardesime mi versem acaba
Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ;ama çok şişkin değilseniz, gerek yok s4 varken z1f ye 
Vallaha bakKardeşin 7 yaşında mı hacı? Ciddi mi diyorsun 7 yaşındaki bebeye s4 verilir mi?![]()
deli bebe deli 
Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ;ama çok şişkin değilseniz, gerek yok s4 varken z1f ye![]()
bayağı birikmiş param var 
Ben biriktirdim parayıbayağı birikmiş param var
![]()
Gel pnp lafı mı olur![]()
istenmi? Guru guru sohpet olmiyi
Hadi görüşürük 
Nereye daha garpuz gesiceğdik ?yok başgan, kalkıcam ben. İşlerim var![]()
Nereye daha garpuz kesiceğdik ?

ödevim var. Biraz autocadle boğuşmam gerek![]()