Bildirim Rekoru ! :d

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
3gs değil hacı, Xperia Ray. 2 olmadı daha rom bozuk, bataryadan değil.3gs'yi kırdım ben çipsetini saklıyom :sirit:
Sakla sakla :ehe bende eskittigim pclerin anakart vs. Sakliyorum :ehe :kop:
Rom aşırı stabil değilse değiştir gitsin :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Yeni rom kuramıyorum, pcyi yeni formatladım flashtool driverları kurulmuyor, error veriyor, anlamadım :/ kaldım böyle :D ya win7 kuracam ya da win7si olan birini bulacam :DRom iyi de batarya göstergesi bozuk bir de usb hata ayıklama ayarı yok :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Yeni rom kuramıyorum, pcyi yeni formatladım flashtool driverları kurulmuyor, error veriyor, anlamadım :/ kaldım böyle :D ya win7 kuracam ya da win7si olan birini bulacam :DRom iyi de batarya göstergesi bozuk bir de usb hata ayıklama ayarı yok :D
:kıskıs: yazık la sana :kop2:

Nasıl oluyo o ya 2 bildirim uçmuş :züü:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hallederiz başgan :pro:Dur sana 2like atıyım 2bildirim gelsin =P al bi de tagledim.
@.caner.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
kalaksi pakıt alma hacı :D7 yaşındaki çocuk soğumaz, onunla da eğlenmesini bilir :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Benim s4 ü istiyo çakal. ps4 yerine z1 mini alsamda s4 u kardesime mi versem acaba

Kardeşin 7 yaşında mı hacı? Ciddi mi diyorsun 7 yaşındaki bebeye s4 verilir mi? :DMaddi durumunuzu bilemiyorum tabi ;ama çok şişkin değilseniz, gerek yok s4 varken z1f ye :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Gel pnp lafı mı olur :ehe :çay: istenmi? Guru guru sohpet olmiyi

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt