bildirim ekranini nasil degistirebiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bildirim ekranini nasil degistirebiliriz?
super status bar var ama premium yapmak gerekiyo kredi karti yok internette de bulamadim bildiginiz bi yontem var mi

PriZm

PriZm

Üye
cm9 falan kullanıyormusun yoksa orjinal rommu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
orjinal. cm9 alfa oldugu icin orjinale gectim

PriZm

PriZm

Üye
hmm o zaman bilmiyorum.cm7-9 kullansaydın sana markette bir tema önerecektim de:hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
sen yine de soyle belki gecerim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler:D ben bu cmye anlam veremiyorum alpha 8i kurdum telefon servise gitti orjinal yujleyip gonderdiler alpha9 u kurcaktim bi turlu beceremedim arada animasyon cikiyo sansima ama acilmiyo wipe data yapicam duzelir diye cwm'ye girmiyo o zaman da sinir oldum biraktim biri gereken dosyalari eksiksiz paylassa ve anlatimini yapsa ne iyi olurdu:D ama cmde de flash player sorun cikariyo uygulamalarda menuler hizli kaymiyo orjinaldeki gibi tamamlanmamis henuz. bi yandan da ses kalitesi gelismis ayarlar felan da cok cazip asiri kararsizim tek seferde yukleyebilecegimi bilsen suan yuklerdim:D yine o kadar ugrastan sonra yukleyemezsem cinnet geciririm o kadar duzen kurdum telefona ayni seyi kurmakla ugrasamam:(

PriZm

PriZm

Üye
sende de bendeki Galaxy S olsaydı ben sana anlatırdım:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
benimkiyle arasinda baya fark var kimse ugrasmiyo bu telefonla:D cwm flashliyorum ondan sonra rom atar gibi kernel atip ustune cm yukluyorum olmuyo niye olmuyo arkadas kac tane kombinasyon yaptim wipe seceneklerini kernelden once kernelden sonra vs farkli fakli denedim en fazla animasyon geldi:D onda da cwm kilitlendi sadece animasyon ve recovery mod:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt