Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildirim çubuğunu değiştirme
Sponsorlu Bağlantılar
yelizpelin
Üye
Konu Sahibi
bildirim çubuğunu değiştirme
bildirim çubuğunu hani yukarıdan aşağı indirdiğimiz pencere onu androidlerde ki gibi yapmak istiyorum böyle bir program varmı????????
onurhanerk
Üye
Malesef. Program değil bu sistemle alakalı bir şey. Öyle bir program olsa bile stabil çalışmaz herhalde. Çokta şarj yer. Üst bildirim çubukları var ama yana kaymalı yok malesef anlayacağın.
Androiddeki gibi demişsin yani sadece görsel olarak mı kastettin yoksa parlaklık artırıp azaltma gibi özellikli olanı mı istedin tam anlayamadım eğer sadece görsel ise bunu bazı temalarla yapabilirsin ama özellikli felan istiyorum diyorsan Symbian Belle için benim bildiğim bu TopBar dan başka uygulama yok. Link: Belle TopBar Xtreme v3.00 S^3 Anna Belle Unsigned by Txus 42 Skins - MaxiCep
Bir de benim çok hoşuma giden bir kilit ekranı var Android stilinde, kişiselleştirme özellikleri bence Symbian Belle için üst düzey ve bu kilit ekranına bir de çok güzel Android stilinde üst bar eklemişler. Link: