Öneri Bildiğiniz özelleştirilebilen bir antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğiniz özelleştirilebilen bir antivirüs
Beyler ben şimdi ayrı bir hard diskim var ve bu hard diskte virüs benzeri ama virüs olmayan dosyalar var (host) gibi ben bu hard diski istediğim gibi karışmıyacak ve başka klasörleride aynı şekilde ayar verebileceğim bir antivirüs arıyorum önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Norton

• Beğen
Tepkiler: mami944
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
O olmuyor benim harici diskte yazılımları taramamasını istiyorum çünkü virüs benzeri yapıları var ama norton giriyor tarıyor senin ne işin var onlarla :D neyse araştırmaya devam avast var onda yapamadım ama.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
O olmuyor benim harici diskte yazılımları taramamasını istiyorum çünkü virüs benzeri yapıları var ama norton giriyor tarıyor senin ne işin var onlarla :D neyse araştırmaya devam avast var onda yapamadım ama.
Kardes özel tarama yaparsin d yi isaretlemessin olur biter :D

• Beğen
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Yok yaw sürekli açık olucak ama virüslü şey d sürücüsünde ise çalıştınmı karışmıyıcak var dı bir tane ama bulamadım bir türlü istediğim zaman olanlardan değil onu essential ile hallediyorum avastta eskiden var idi nod32 de de ama şimdi bulamadım :(

BrainHacker

BrainHacker

Üye
O programları dışla oşur biter :oke:

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
yada antivirüsün oto taramayı durdur.

• Beğen
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Malesef neyse bana pcyi hiç kasmıyıcak neredeyse bir ativirüs önerin onu kullanalım :D

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Şemsıye simgeli bişe vardı onu kullan

• Beğen
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Şemsıye simgeli bişe vardı onu kullan

Saol avirayı demek istedin onu yükledim ve ayarlarınıdan buldum herkese tavsiye ederim.Gerçek zamanlı koruma ayarlarında istisnalar kısmında ayarlanıyor on numara comodo felanda yükledim pc kale gibi olucak Antimalwarede yükleyince herkese teşekkürler.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Saol avirayı demek istedin onu yükledim ve ayarlarınıdan buldum herkese tavsiye ederim.Gerçek zamanlı koruma ayarlarında istisnalar kısmında ayarlanıyor on numara comodo felanda yükledim pc kale gibi olucak Antimalwarede yükleyince herkese teşekkürler.
Eger güçlü antivirüs aranırsa norton orta güçte kasmayan denirse avira aklıma gelir. ;)

• Beğen
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Eger güçlü antivirüs aranırsa norton orta güçte kasmayan denirse avira aklıma gelir. ;)

İnanki aviranın antivirüsü daha iyi nortonun gerçek zamanlı koruması pcyi kasıyor kulandım onu heç memnun kalmadım bence avira + comodo birde aviraya şifre koydum ama comodoya nerden şifre koyulur ayarlar için bilen varsa lütfen söylesin...

BrainHacker

BrainHacker

Üye
İnanki aviranın antivirüsü daha iyi nortonun gerçek zamanlı koruması pcyi kasıyor kulandım onu heç memnun kalmadım bence avira + comodo birde aviraya şifre koydum ama comodoya nerden şifre koyulur ayarlar için bilen varsa lütfen söylesin...
Norton kaslı pc ler için :D :P

• Beğen
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Norton kaslı pc ler için :D :P

Neyse antivirus pc 4 sene sonunda onemli olmaya basladi 4 senedir lazim degildi kullanmiyordum antivirus o zamanlardan kalma avasti yukledim hem virus bulamadi hemde pc kotu kasildi o derece :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Neyse antivirus pc 4 sene sonunda onemli olmaya basladi 4 senedir lazim degildi kullanmiyordum antivirus o zamanlardan kalma avasti yukledim hem virus bulamadi hemde pc kotu kasildi o derece :)
:)

• Beğen

ErenMSC

Üye
Norton pc yi kasıyor. İnternet cafeciler için tavsiye etmem :)

• Beğen

Üst Alt