MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Bende telefonu yeniden başlattığımda oluyor 2 kilit birden açıyorum Güle güle kullan - - - Eklendi - - - Ayarlardan yazi tipi,boyutu,rengi gibi ayarlar yapılabiliyor ayrıca Genişletmek için tıkla ... Yok bende öyle bir sorun yok Çünkü ben ICS den sonra başıma gelenleri biliyorsun o kilit yüzünden Hala da yok kaçak kilit kullanıyorum
alpayoktay' Alıntı: Bende telefonu yeniden başlattığımda oluyor 2 kilit birden açıyorum Güle güle kullan - - - Eklendi - - - Ayarlardan yazi tipi,boyutu,rengi gibi ayarlar yapılabiliyor ayrıca Genişletmek için tıkla ... Yok bende öyle bir sorun yok Çünkü ben ICS den sonra başıma gelenleri biliyorsun o kilit yüzünden Hala da yok kaçak kilit kullanıyorum
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Yok bende öyle bir sorun yok Çünkü ben ICS den sonra başıma gelenleri biliyorsun o kilit yüzünden Hala da yok kaçak kilit kullanıyorum Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Yok bende öyle bir sorun yok Çünkü ben ICS den sonra başıma gelenleri biliyorsun o kilit yüzünden Hala da yok kaçak kilit kullanıyorum Genişletmek için tıkla ...
amcalu1 Üye MasteLaa' Alıntı: Holo Locker Kullanıyorum gayet hoş istersen telefondan çekip buraya koyabilirim Linki de bu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Alpay telefonu yavaşlatmıyor dimi indirdim de Bir de sadece kilit mi yani tema değil dimi Genişletmek için tıkla ... Holo locker benim de hoşuma gitti de kilit ekranına nasıl kısayol ekleniyor
MasteLaa' Alıntı: Holo Locker Kullanıyorum gayet hoş istersen telefondan çekip buraya koyabilirim Linki de bu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Alpay telefonu yavaşlatmıyor dimi indirdim de Bir de sadece kilit mi yani tema değil dimi Genişletmek için tıkla ... Holo locker benim de hoşuma gitti de kilit ekranına nasıl kısayol ekleniyor