Bİldiğiniz Antivirüs Programı Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

y_z_THE-END

Üye
    Konu Sahibi
Bİldiğiniz Antivirüs Programı Varmı?
Slm arkadaşlar bildiğiniz en son güncellenmiş haliyle birlikte , 6630 uyumlu güzel bir antivirüs programı varsa link verebilirmisiniz?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sanırım araştırma yapmadınız

Symantec Mobile Security şuan 1 numara ve OCak Ayı Update'i var.Dosyalar / Series60'bölümünde arama yaparak bulabilirsiniz

y_z_THE-END

Üye
    Konu Sahibi
onbu yükledim çalıştıramadım illa yüklerken internerte girip update yapmamı söylüüyor.Bu yüzden yüklüyemiyorum

Alive

Alive

Üye
norton iyi olmasına iyi ama telefonu çok kasıyo..Ben sana trial olmasına rağmen kullanabileceğin en sağlam anti virus program karsperskyi önerebilirim..Belli bi süre sonra süre bitip çalışmıyo..Ama yöneticiden kaldırıp yüklediğinde tekrar düzeliyo..Tek sorunu bu yani..2 anti virüs programına farklı virüsler atarak denedik..Karspersky hepsini yakaladı..Öneririm..Ayrıca norton gibi trelefonu ağırlaştırmadığı gibi arka planda engine.exe diye bi program anca çalıştırıyor..Ve makinede hic bir zorlanma olmuyor..

y_z_THE-END

Üye
    Konu Sahibi
Forumdaki kaspersky ı yükledeim ama 6630 da çalışmadı.

spook

spook

Üye
Anti commwarrior Cep için Virüs Programı

şuan'daki en tehlikeli telefon virüsünün (commwarrior) tüm versionlarını bulup yok eder

<span style="color:#FF0000">Türkçe Versiyon :Download Linki:</span>
<span style="color:#CC0000">
Rar &#351;ifresi: </span>lui_king

Al&#305;nt&#305;d&#305;r.

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(y_z_THE&#045;END &#064; Jan 31 2006, 04&#58;16 PM) [post=268058]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
onbu yükledim çalıştıramadım illa yüklerken internerte girip update yapmamı söylüüyor.Bu yüzden yüklüyemiyorum
[/b][/quote]

Updat i zaten dosyalarda war ... kulanabilirsin ....

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sytem mecanic veya avast ikiside 1 numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt