biktim yasamaktan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

viktoreznov

viktoreznov

Üye
sevimli arkadaşlarım, yerim ben sizi. aşkla ne de güzel dalga geçiyorsunuz. tok açın halinden ne anlar misali urun da urun aşıka.

dünyada uğrunda ölünecek bir şey varsa o da aşktır. aşktan ölümün arzulanması kadar doğal bir şey yoktur. ne mutlu aşk ile yaşayabilene...

dalga geçenleri aşıklar aşığı Yunus Emre'nin şu beytiyle selamlıyorum:

Ey beni ayıplayan gel beni aşktan kurtar
Elinden gelmez ise söyleme fâsid haber

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Ne kadar kötülük görürsen gör ama asla isyan etme.

Benden sana bir akıl, aklın varsa tek takıl.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
sevimli arkadaşlarım, yerim ben sizi. aşkla ne de güzel dalga geçiyorsunuz. tok açın halinden ne anlar misali urun da urun aşıka.

dünyada uğrunda ölünecek bir şey varsa o da aşktır. aşktan ölümün arzulanması kadar doğal bir şey yoktur. ne mutlu aşk ile yaşayabilene...

yunus emre intihar etmişmi peki aşk için ? Lütfen lafları saptırmayalım. Senin halinden anlıyoruz heralde . Onunla dalga geçmiyoruz fakat intihar edicem diyorsun ya orayla delaga geçiyoruz. Çözüm bumu sence ?

- - - Eklendi - - -

Ne kadar kötülük görürsen gör ama asla isyan etme.

Benden sana bir akıl, aklın varsa tek takıl.
Bu söz anlatmak istediklerimi kısaca anlatmış. Heralde başka yoruma gerek kalmadı sayın viktoreznov :tebessüm:

Software95

Çok dostun olabilir ama zor gününde kimse yoktur,benden sana bir akıl,akıllıysan tek tabanca takın değilmiydi o söz :)

saranghaee

saranghaee

Üye

Arkadaşım senin burda anlattığın aşk beşeri değil ilahı aşktır. Aşkların en büyüğü de ilahi aşktır zaten. Mecnun leylaya mı aşıktı sanki? Ona kavuşamamaya aşıktı. O Yùce yaratıcıya aşıktı. . .

- - - Eklendi - - -

''Bestekar 43 '' bundan bi kaç yıl sonra başka bi hayatı yaşamaya başladığında bu düşündüklerine kendine yaşattıklarına sadece güleceksin...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

bestekar43

Üye
    Konu Sahibi

harbı adamsın zaten unutabılsem olumu dusunmezdım

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Dostlar anlamamışsınız beni. aşk öyle bir nesnedir ki insan kendinden geçer. mecazi anlamda değil gerçekten kendinden geçer yani kendisi yoktur artık sadece sevdiği vardır. can hep sevdiğinin yanına gitmek, bedenden çıkmak ister. işte aşıkın bu merhalede ölümü istemesi normaldir. ha ben intihar etsin mi diyorum? hayır tabii ki de. sabretmesi gerekir. sabretmezse isyan eder. aşkın sonu da ya isyandır ya da Allah aşkıdır zaten. insan bu ikisinin arasında gidip gelir. ölüm aşktan kaçıştır. tabii ki can kaçmak isteyecektir. ama isyandandan Allah korusun.

bestekar43

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar anlamamışsınız beni. aşk öyle bir nesnedir ki insan kendinden geçer. mecazi anlamda değil gerçekten kendinden geçer yani kendisi yoktur artık sadece sevdiği vardır. can hep sevdiğinin yanına gitmek, bedenden çıkmak ister. işte aşıkın bu merhalede ölümü istemesi normaldir. ha ben intihar etsin mi diyorum? hayır tabii ki de. sabretmesi gerekir. sabretmezse isyan eder. aşkın sonu da ya isyandır ya da Allah aşkıdır zaten. insan bu ikisinin arasında gidip gelir. ölüm aşktan kaçıştır. tabii ki can kaçmak isteyecektir. ama isyandandan Allah korusun.
askı zaten asık olanla anlar

zombaka

zombaka

Üye
takma kafana 21.aralık 2012 de kıyamet kopcak

Havvali

Havvali

Üye
bende bıktım şu dünyada insanların düzeni kafamı bozuyor. Herkes karşıdaki insanın halini duşunmdn kendilerini bi halt sanarak konuşuyor. Sigraya başlaycgm önce sonrada alkole...

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Reyiz [eni vici vokke] bekleniyor

paradox07

paradox07

Üye

Arkadaşım senin burda anlattığın aşk beşeri değil ilahı aşktır. Aşkların en büyüğü de ilahi aşktır zaten. Mecnun leylaya mı aşıktı sanki? Ona kavuşamamaya aşıktı. O Yùce yaratıcıya aşıktı. . .

- - - Eklendi - - -

''Bestekar 43 '' bundan bi kaç yıl sonra başka bi hayatı yaşamaya başladığında bu düşündüklerine kendine yaşattıklarına sadece güleceksin...

ağzımdan aldın şu ilahi aşk lafını :)

- - - Eklendi - - -

bende bıktım şu dünyada insanların düzeni kafamı bozuyor. Herkes karşıdaki insanın halini duşunmdn kendilerini bi halt sanarak konuşuyor. Sigraya başlaycgm önce sonrada alkole...

sonra da eroinle uçuş mu :kop:

acuxx

acuxx

Üye

sonra da eroinle uçuş mu :kop:
[/QUOTE]

:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt