Böylesilerini tutup evlendireceksin sonra neyin ne oldugunu anlayacaklar
Hocam sen evli misin?
evet bi kiz sevdim 5 ay falan oldu neyse acıldım kıza 2 ay once bu kız bana benim sevgilim var ve senle isim olmaz dedi ve o an Allahım beni niye yarattın dedim cunku o kızı cok seviyorum ve bu yuzdn olmeyi istiyorum acaba kendımı zehirlesem olurmuyum
millet bır kız uğruna ölümdn bahsedıyo afrikada insanlar açlıktan ölüyo hayat ne garip deme arkadaşlar.gelelım senın konuna 17 yaşmda bır kıza fena tutulmustm hane derlerya ALLAH tan korkmasam ona tapardm diye benımde o hesap öyle böyle kza acıldm ve çıktık ve 2 sene snra kız ayrlmak istdı ve çok kötüydm benım yüzümdn çevremdkı insanlarda mutsuzdu ama o ne yaptı 1 ay beklemdn bşka bıryle brabermış öyle böyle atlattık onu snra bır kızla daha birliktelğm oldu oda 1 sene sürdü yine aynı hatayı tekrarlamştm ve kendımı unuturcasına bağlanmstm ona ve ben askerdeyken terkettı hemde bır hç uğruna neymiş efendım asker xolu beklemk istemyrmuş al bır darbe daha ama ben yınede ölmeyı düsünmdm bır kız içinŞIMDI 3 YILLIK bir bırlıktelğm var ve ayın 31 nde nışanımız var.yanı şunu dmek istyorum her ıste vardır bır hayır sen sıkma canını guzel kardsım...
İntahar etsen ne olcak kızın şu kadar umruna gelmez afadersin ama öldüğünle mal gibi kalırsın ben ne yapayım ölsem cehennemde yaşasam burda sürünürorum

bende sevdim birisini ama dönüp bakmaya tenezzül bile etmedi n'apıyım kas gevşeticiyle intihar mı ediyim hayat güzel be hafız![]()

evet bi kiz sevdim 5 ay falan oldu neyse acıldım kıza 2 ay once bu kız bana benim sevgilim var ve senle isim olmaz dedi ve o an Allahım beni niye yarattın dedim cunku o kızı cok seviyorum ve bu yuzdn olmeyi istiyorum acaba kendımı zehirlesem olurmuyum

sil agzinda ki su lafi git masturbasyon yap kendini rahatlat ve en yakin zamanda psikolojik danismanla gorus.

sil agzinda ki su lafi git masturbasyon yap kendini rahatlat ve en yakin zamanda psikolojik danismanla gorus.