evet bi kiz sevdim 5 ay falan oldu neyse acıldım kıza 2 ay once bu kız bana benim sevgilim var ve senle isim olmaz dedi ve o an Allahım beni niye yarattın dedim cunku o kızı cok seviyorum ve bu yuzdn olmeyi istiyorum acaba kendımı zehirlesem olurmuyum
Ne psikoloğu yaw en iyisi kendisini gebertisn tırın altına felan atsın psikolog bi işe yaramıyor. Kendini öldürmek en iyisi ben denedim bütün derdim tasam silindi gitti.![]()

Bencede öldürsün pıçaklasın ama son bi kez işler güçleri izlesin![]()

güzel fikirBencede öldürsün pıçaklasın ama son bi kez işler güçleri izlesin![]()

güzel fikir
- - - Eklendi - - -
gençler biraz destek çıkın yaw
http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...ltyazil-komik-fragman-by-hackless-715142.html

evet ismail. Destek çıkmışım derken kendimemi destek çıktım yani
ismin İsmail idi dimi kardeşim.sen yeterince destek çıkmışsın yaw bize gerek kalmadı![]()

evet ismail. Destek çıkmışım derken kendimemi destek çıktım yani![]()

tır derken ? cidden anlamadım ya
yok yok tır falan güzel destek yani![]()

sorun o kızın sevgilisinin olması falan değil kardeşim, sorun sensin. sen hangi kıza teklif edersen et kimse kabul etmeyecektir çünkü kimsenin değer vermediği, önemsiz birisin.
yani kısacası git pıçakla kendini.
evet bi kiz sevdim 5 ay falan oldu neyse acıldım kıza 2 ay once bu kız bana benim sevgilim var ve senle isim olmaz dedi ve o an Allahım beni niye yarattın dedim cunku o kızı cok seviyorum ve bu yuzdn olmeyi istiyorum acaba kendımı zehirlesem olurmuyum
seni pıçaklamak lazım

sonunda kız bana aşık oldu yani kızı köpek ettim.