biktim yasamaktan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Böylesilerini tutup evlendireceksin sonra neyin ne oldugunu anlayacaklar

DaNq3rB0y2

Üye
evet bi kiz sevdim 5 ay falan oldu neyse acıldım kıza 2 ay once bu kız bana benim sevgilim var ve senle isim olmaz dedi ve o an Allahım beni niye yarattın dedim cunku o kızı cok seviyorum ve bu yuzdn olmeyi istiyorum acaba kendımı zehirlesem olurmuyum

o an yapacağın o kıza bir s. çekmen ve hayatına devam etmen

bestekar43

Üye
    Konu Sahibi
millet bır kız uğruna ölümdn bahsedıyo afrikada insanlar açlıktan ölüyo hayat ne garip deme arkadaşlar.gelelım senın konuna 17 yaşmda bır kıza fena tutulmustm hane derlerya ALLAH tan korkmasam ona tapardm diye benımde o hesap öyle böyle kza acıldm ve çıktık ve 2 sene snra kız ayrlmak istdı ve çok kötüydm benım yüzümdn çevremdkı insanlarda mutsuzdu ama o ne yaptı 1 ay beklemdn bşka bıryle brabermış öyle böyle atlattık onu snra bır kızla daha birliktelğm oldu oda 1 sene sürdü yine aynı hatayı tekrarlamştm ve kendımı unuturcasına bağlanmstm ona ve ben askerdeyken terkettı hemde bır hç uğruna neymiş efendım asker xolu beklemk istemyrmuş al bır darbe daha ama ben yınede ölmeyı düsünmdm bır kız için:D ŞIMDI 3 YILLIK bir bırlıktelğm var ve ayın 31 nde nışanımız var.yanı şunu dmek istyorum her ıste vardır bır hayır sen sıkma canını guzel kardsım...

dayanamıyorum ama her an aklımda

Kerim.

Kerim.

Üye
Allah'in verdigi cani alinca ne olacagini biliyosun deme:ah

zombaka

zombaka

Üye
İntahar etsen ne olcak kızın şu kadar umruna gelmez afadersin ama öldüğünle mal gibi kalırsın ben ne yapayım ölsem cehennemde yaşasam burda sürünürorum

.Murat.

.Murat.

Üye
kolay değil belki çektiklerini anlamak ama zaman sana onu unutturacak ve ardına dönüp baktığında değmeyeceğini anlayacaksın
şimdi ben seni anlıyorum sende ne söylemek istediğimi anla kardeşim

doctorrr

doctorrr

Üye
bende sevdim birisini ama dönüp bakmaya tenezzül bile etmedi n'apıyım kas gevşeticiyle intihar mı ediyim hayat güzel be hafız :pro2:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
otostopçu

otostopçu

Üye
ben ilk dalga geçiyo sandımdı :zong:

bkz. Korkunç bir film 1-daha ne bekliyorsun :alkis:

jackalmami

jackalmami

Üye
Sadece bir kız için mi bıktın yaşamaktan ve intihar etmeyi düşünüyorsun ? Gülüyorum...

doctorrr

doctorrr

Üye
intihar etmek için haklı nedenleri olan insanlar tanıyorum evet...

oska1989

Üye
evet bi kiz sevdim 5 ay falan oldu neyse acıldım kıza 2 ay once bu kız bana benim sevgilim var ve senle isim olmaz dedi ve o an Allahım beni niye yarattın dedim cunku o kızı cok seviyorum ve bu yuzdn olmeyi istiyorum acaba kendımı zehirlesem olurmuyum

Bak kardeşim çok yanlış düşünüyorsun.en güzeli bir tabanca bul çek tetiği ya hiç uğraşma!

alaStar

alaStar

Üye
Pıçak pıçak bence en iyisi kendini piçaklamak :ehe

Kardeş yaşamak güzel ne saçmalıyosun git az etrafa bak sakat engelli insanlar var paralimpik oyunlarını filan izle adamların yaşama nasıl tutunduklarına bak başka kızmı yok sana

İşler güçleri ve leyla ile mi mecnun u izle az yaşama sevincin artar garaanti yaa :ehe

bufujamal

Üye
sil agzinda ki su lafi git masturbasyon yap kendini rahatlat ve en yakin zamanda psikolojik danismanla gorus.

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
sorun o kızın sevgilisinin olması falan değil kardeşim, sorun sensin. sen hangi kıza teklif edersen et kimse kabul etmeyecektir çünkü kimsenin değer vermediği, önemsiz birisin.

yani kısacası git pıçakla kendini.

paradox07

paradox07

Üye
Senin yaşama sebebin o kız mı yoksa Allah'a kulluk etmek mi?

- - - Eklendi - - -

sil agzinda ki su lafi git masturbasyon yap kendini rahatlat ve en yakin zamanda psikolojik danismanla gorus.

biri bana mı seslendi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt