""Bıktım şu hafıza yetersizliğinden yardım bekliyorum sizden""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayanora07

sayanora07

Üye
    Konu Sahibi
""Bıktım şu hafıza yetersizliğinden yardım bekliyorum sizden""
ANdroid froyo 2.2 yüklenen uygulamalar sd karta programlar aracılığıyla taşınsa bile yinede telefon hafızasında yer işgal ediyor
root lu cihaz bazı programlar yüklendiğinde direk sd karta taşınıyor taşınmayanlarıda program kullnıp taşıyınca hafızayı azaltıyor bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım vardır...

goblet

goblet

Üye
ANdroid froyo 2.2 yüklenen uygulamalar sd karta programlar aracılığıyla taşınsa bile yinede telefon hafızasında yer işgal ediyor
root lu cihaz bazı programlar yüklendiğinde direk sd karta taşınıyor taşınmayanlarıda program kullnıp taşıyınca hafızayı azaltıyor bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım vardır...

www.maxicep.com/android-genel-destek/uygulamalari-hafiza-kartina-tasima-ex3-alani-olusturarak-hafiza-kartini-bolme-638589.html

KayraBey

KayraBey

Üye
Yukarıdaki mesajı dikkate al.Ben o konuyu aynen uygulamadım ve şimdi çok rahatım.30 civarı uygulama yükledim hala 140mb boş alan var.Toplam alan 181mb...

• Beğen
Tepkiler: goblet
place3461

place3461

Üye
madem hafızan azalıyor sende gidip 8 gb hafıza kartı al ve bölme işlemi yap bu kadar basit..bölme işleminin anlatımını da arkadaş vermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...