bıktım artık turkcelle fazla para ödemekten!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
bıktım artık turkcelle fazla para ödemekten!!!!!!!!
arkdaşlar benim tarifem genç tarife ayda 29 tl ama inanırmısınız hiç bi ay 29 tele ödeyemdim hep 35 40 42 niye biliomusnuz androidin üzünden net bağlnatısını açar açmaz arka palnda çalışan google haritalar market vb uygulamalar neti sömürüo sonra türkcelden bi mesaj 24 kb geçti 3 tl şimdi telefona mı söviyim turkcelemi bilmiyorum ne kdar dikkat etsemde bazen açık unutuyrm neti bazen nsl veri bağlantısı açılıo bilmiorm..sanki turkcelde benden bi açık beklio çaksın. şidmi net ayarlarını sildim ama çözüm bu değil şu sözleşme bitsin direk faturalıyı iptal ediyorum.

yakup_281

yakup_281

Üye
bak bu sefer turkcell masum

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
bak bu sefer turkcell masum
ozamn biz 3310 alıp kullanalım :D akıllı telefon kullnmıyak :D net paketi alcam boşuna çnkü evde bedava wlan var gün içindede telefonla uğraşmıorm ama artık bağlantı falan yok sildim :D di get turkcelll

margatem2

Üye
hocam turkcell in bi sucu yok suç telefonda :) turkcelli arayıp hattının internetini kapattırabilirsin. yada telefondan Ayarlar--kablosuz ve ağ ayarları--mobil ağlar daki veri etkin ve veri dolaşımı seçeneklerindeki tik leri kaldırıp kapatabilirsin.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş hattan bağlanarak telefondan internet kullanmıyorsan hattın data kullanımını kapat o kadar turkcellin bi suçu yok

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Peki bu sorunun genel çözümü yok mu ? Adam nete mesela 0.face için girecek ama alttaki uygulamalarda interneti kullancak o zaman ne yapcak ?

margatem2

Üye
Peki bu sorunun genel çözümü yok mu ? Adam nete mesela 0.face için girecek ama alttaki uygulamalarda interneti kullancak o zaman ne yapcak ?

valla hocam interneti açınca arka plan verileride devreye girer bildiğim kadarıyla. ben hiç girmiyorum telden internete arkaplan verileri kapalı. senin dediğin gibi bir yöntem varmı bilmiyorum ama en güzeli paket satın almak olacak.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam interneti açınca arka plan verileride devreye girer bildiğim kadarıyla. ben hiç girmiyorum telden internete arkaplan verileri kapalı. senin dediğin gibi bir yöntem varmı bilmiyorum ama en güzeli paket satın almak olacak.
arka lan verileri kapalı ama wlandan markete girince arka plan verilerini açmanı istio işte saçma ben net ayarlarını sildim şimdilik istesede bağlanamaz haklısınız turkceln suçu yok

----------Eklendi @ 18:39:42 ---------- Yazıldı @ 18:38:41 ----------

paket satn alcamda boşuna olcak evde net var zaten sabah işten çıkınce eve geliorm grek yok boşa para offfffff :D

mancukya

Üye
Marketi ac menu tusuna bas genelde cizgili resim ile yapiyorlar oradan ayarlara gir Uygulamari otomatik güncelle kaldirabilirsin yada sadece Yannizca kablosuz üstünden güncelle secersin.
Ayni seyler gmail icinde yapabilirsin, son olarak youtube, hava durumu gibi widgetleri kurma onlarda aralikla baglaniyor.

margatem2

Üye
arka lan verileri kapalı ama wlandan markete girince arka plan verilerini açmanı istio işte saçma ben net ayarlarını sildim şimdilik istesede bağlanamaz haklısınız turkceln suçu yok

----------Eklendi @ 18:39:42 ---------- Yazıldı @ 18:38:41 ----------

paket satn alcamda boşuna olcak evde net var zaten sabah işten çıkınce eve geliorm grek yok boşa para offfffff :D

evde wireless varsa gerek yok pakete hocam.
market için sizin dediğiniz ayarlar--Hesaplar ve senkronizasyon--arka plan veri trafiği aktif olacak yani tik isaretli. bir altındaki otomatik senkr. aktifleştirde tik yok.
benim dediğim Ayarlar--kablosuz ve ağ ayarları--mobil ağlar daki veri etkin ve veri dolaşımı seçeneklerindeki tik leri kaldırılacak. bendeki ayarlar bu şekilde
ayarlar--Hesaplar ve senkronizasyon--arka plan veri trafiği aktif olmasını istiyor market için ben bu ayarlarla wifi ile markete giriyorum veya diğer sitelere ve turkcellden internet kullanmıyor. wif olmadığı zaman acele girmem gerekirse mobil ağ ayarlarını açıp giriyorum tabii faturamada yansıyor tabii :)

blacktalon

blacktalon

Üye
29 tl ye yazık olmuş bende vodafone cepnet var ayda 7,99TL 100mb 7.2 mb sonrası hız biraz düşüyor fakat sınırsız ben laptop a bile bağlayıp pcden online oyun nette gezinti yapıyorum :)

margatem2

Üye
29 tl ye yazık olmuş bende vodafone cepnet var ayda 7,99TL 100mb 7.2 mb sonrası hız biraz düşüyor fakat sınırsız ben laptop a bile bağlayıp pcden online oyun nette gezinti yapıyorum :)

yok hocam o 29 tl internet değil turkcellin genç paketi her yöne 300 dak. konuşma 3000 sms.bende genç paket kullanıyorum. interneti arka planda calıştığı için hiç 29 lira ödemedim hep fazla ödüyorum diyo... 29 tl nin internetle alakası yok

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam o 29 tl internet değil turkcellin genç paketi her yöne 300 dak. konuşma 3000 sms.bende genç paket kullanıyorum. interneti arka planda calıştığı için hiç 29 lira ödemedim hep fazla ödüyorum diyo... 29 tl nin internetle alakası yok
aynen valla off off format attım telefona zaten gene haritalar ve market ön planda açılıo dediğim gibi internet ayarlarını sildim gerek yok wlan kullncam mecbur şimdi turkcel bakalım nrden çakacak :D bi arada ödemeli arama kabul etiğimde çakmaya başlamıştı o hatayı yapmıorm daha :D

margatem2

Üye
aynen valla off off format attım telefona zaten gene haritalar ve market ön planda açılıo dediğim gibi internet ayarlarını sildim gerek yok wlan kullncam mecbur şimdi turkcel bakalım nrden çakacak :D bi arada ödemeli arama kabul etiğimde çakmaya başlamıştı o hatayı yapmıorm daha :D

hocam 118 li numaralarla 444 lü numaralar özel numara olduğu için bizim 300 dak. dahil değilmiş. bir arada bana 444 lü numaralardan kaktırmışlardı :)

fullwar

fullwar

Üye
Bende Vodafone kullanıyorum. Her ay şişiriyorlar hesabı. Nasıl oluyorsa her ay "3g", "Edge" kullanıyorum. Paket veriyi özellikle kapatıyorum ve bir kere bile 3g falan kullanmıyorum ama gözüküyor. En sonunda mahkemeye vereceğim o olacak. :)

talha00

Üye
Kardeşim Geç Güzelcene AVEA'ya Heryöne 500dk - 1.000 SMS - 1GB İnternet 19TL 1 YIL Kullanım... Var mı Bundan Başka Güzeli...

ozan2020

ozan2020

Üye
herseyi ögrnemek istersen gir turcelin sitesine şifre iste gir ordan ne yaptıgın herşin çıkıyo ;)

MURAT1425

MURAT1425

Üye
sende benim yaptıgım gibi yap data servini kapattır:d

margatem2

Üye
Kardeşim Geç Güzelcene AVEA'ya Heryöne 500dk - 1.000 SMS - 1GB İnternet 19TL 1 YIL Kullanım... Var mı Bundan Başka Güzeli...
valla hocam avantajlı asında maddi açıdan doğru söylüyosun ama bizim yaylada turkcellden başkası çekmiyo :) yoksa gecmeyi düşünebilirdim. turkcell kullanmalıyım yani... turkcellinde bircok avantajı var online işlem merkezi cok hoşuma gidiyor mesela ben memnunum şahsen... turkcell wınn da kullanıyorum internet yükletmek için bayii falan aramıyorum arıyorum turkcelli bu hattımdan şu numaralı hattıma internet yükleyin diyorum hemen oluyor gece gunduz farketmiyor.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam avantajlı asında maddi açıdan doğru söylüyosun ama bizim yaylada turkcellden başkası çekmiyo :) yoksa gecmeyi düşünebilirdim. turkcell kullanmalıyım yani... turkcellinde bircok avantajı var online işlem merkezi cok hoşuma gidiyor mesela ben memnunum şahsen... turkcell wınn da kullanıyorum internet yükletmek için bayii falan aramıyorum arıyorum turkcelli bu hattımdan şu numaralı hattıma internet yükleyin diyorum hemen oluyor gece gunduz farketmiyor.
aynen arkadaşıma katılıyorum benimde rehberimdeki herkes turkcell e sadece ben aramıycam onlarda beni ariycak mesaj atıcak tek benle olmuoki ve çekmio

----------Eklendi @ 17:26:43 ---------- Yazıldı @ 17:24:54 ----------

sende benim yaptıgım gibi yap data servini kapattır:d
valla data servisi kapatırdım m bazen mms lzım oldumu kullanıyorum nasıl mı wlan nete başlı açık olunca data veriyi kullnmıo telefon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt