Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tek dostun kendin ol. Kimseyede güvenme. Sorunlarınıda kendin çöz. Hayattan bunaldım değil, hayat çok güzel diyeceksin bi de.
Yukarda cevabı verilmiş konu kilit
Cevap Vermek Zorunda Dqlsin .!
Saqolun Arkadaslar .. Ama Dediqim Gibi Zaten Burda Yalnizim Bir Tek Dostum Bile Yok
hocam yaş kaçtı acep?
Olsun Dikdur Yine de Sen .. Ne uğruna Olursa Olsun Dikdur.. Biliyorum Çok Zor Gelecek Dikdurmak Lakin.. Dikdurmazsan da Olmaz ki..
Rica Ederim ..
Yorum Icin Cok Tesekkurler .. Ama Dediqim Gibi Ben Ne Yapsam Sonu Hep Husran Oluyorr ..
Ne Yapsam Benimle Dalqa Geciliyorr .. Su Siralar Okulda Kotu .. Ustune Ustun Sinavlar Basladi ..
Ve Ben Hala Bu Sorunlarimdan Dolayi Ne Okula Nede Baska Bir Seye Adapte Olabiliyorumm ..
Rica Ederim ..
Biliyorum Hüsran Olduğunu Şimdi Diyeceksin Ki Nereden Biliyorsun .. Çünkü Bu Yazdıklarını Bende Yaşıyorum ..
Dalga Geçsinler.. Rabbin Yok mu .. ? Çalışmaya Bak Biliyorum Çok Zor Gelecek Lakin Hayatın Elinden Gidiyor.. Kim İçin Bir Kaç İnsan İçin mi ? Yazık olmaz mı Hayatına ? Sorunlarını At.. Atmaya Çalış .. İyi Gelecektir..
Hele Sukur Beni Anlayan Bir Insann .. Hicbirseyden Tat Alamiyorumm .. Sanki Hersey Benim Inadima Oluyorr ..
Ailemle Konusmaya Calisiyorum Bana Takma Gecer Diyorlar Ve Gecistiriyorlarr .. Yasamayan Bilemezz ..
Bu Yaz Ve Beni En Cok Uzen 2 Sene Boyunca Turkiyeye Gelemeyecek Olmam .. Cikan Bir Sorun Yuzunden ..
3 Sene Memleketimden Uzak Kalmak ZorundayimmVe 1 Sene Sonra Benim Nisanim Olacakti Memlekette ..
Artik Oda Olmayacakk .. Sevdiqimin Ailesini Zar Zor Ikna Etmisken Bu Enqel Cikti Karsimaa ..
anlarım Ne zaman istersen de dinlerim .. Yardımcı Olmaya çalışırım ..Evet Yaşamayan Bilemez.. Haldende Anlamaz ya neyse..
ah Aileler Anlamıyorum Lakin Yine olsun Diyeceğim .. Belki Kızacaksın .. Haklısın da elden birşey gelmez ki ..
Gelirsin ya dünyanın sonu değil ya..Sorunlar Çıkabilir Gayet Normal ..Olur Ya İnşAllah Olur ... Beklersiniz.. İkna Edersin ..
Engeller Aşabilirsin Üç Harf İle Lakin Dua..
Hem Çok Dert Etme. Hem Bizimki Der ise Elleri Ayakları Olmayan İnsanlar Ne yapsınlar .. Onlar Diyorlarki Engelimiz Olmasaydı da Mutlu Olsaydık .. Herşey Üsttümüze Gelseydi Şükretmek LAzım Gelir. .
Şükretmeliyiz.. Belkide Sınıyordum Rabbim.. Bakalım Kulum Sabr Edecek mi Benden Gelene Diyordur.. Sabr Lazım Gelir..
Kesinlikle Doqrudur .. Suan Aldiqimiz Nefese Bile Sukretmeliyiz .. Ve Halimizden Sikayetci Olmamaliyiz ..
Ama InsanOqlu'Nun Sabrida Bir Yere Kadardir .. Belki Actiqim Onceki Konumu Okudunuz .. Ben Ikna Etmek Icin Neler Cektim Nelerr ..
Dayak Mi Yemedim Rezil Mi Olmadimm .. Ve Daha Nice Kotu Seyy .. Tam 'Valla Sorunlar Bitti Derken' Bu Turkiye Sorunu Cikti ..
2 Sene Beklersem Yas Olur 22 Ondan Sonra 3 Sene Okulum Var Onuda Beklemek Zorundayimm ..
E Ben Beklerimm Ama Sevdiqim Belki Beklemek Istemez .. Hadi Oda Istedi .. Ailesi Hic Istemezz ..
Herkes Murvette Murvet Diyorr .. Ve Bu Sadece En Kucuk Problemim ..
Suan Tek Yaptiqim Sey Gune Bismillah'La Baslayip Gece Dua Ederek Bitirip Gunde 5 Vakit Namaz Kilmakk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?