• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bihterin iphone'nunda ki çalan zil sesi İşte Burada---->

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_18

Üye
teşekürlerrrrrrrrrrrrrr

mafia_33

Üye
teşekkürler

star4ever

Üye
mercii

bolatsu

Üye
Açılması için ne yapabilirim desteklenmiyorr :D

mehsup

Üye
tesekkrler

DESESPERANCE

Üye
Merhaba
Ben konuları mümkün olduğunca incelemeye çalışıyorum. Herkes ama herkes burada muhteşem işler başarıyorlar. Neyi arasam elimin altında. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bu siteyi çok seviyorum ve ayrıca 999,999 adet birbirinden harika arkadaşım olduğu içinde kendimle gurur duyuyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Merhaba
Ben konuları mümkün olduğunca incelemeye çalışıyorum. Herkes ama herkes burada muhteşem işler başarıyorlar. Neyi arasam elimin altında. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bu siteyi çok seviyorum ve ayrıca 999,999 adet birbirinden harika arkadaşım olduğu içinde kendimle gurur duyuyorum.

Çok teşekkürler , değerli görüşlerin için .. Sağol , varol ..
Sevgiler .

karakule001

Üye
Tenky

swl_

Üye
teşekkrr

Simao88

Üye
Tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaslar..ben bu zil seslerini nerden dinleye bilir/ indirebilirim? bi yardimci olurmusunuz:((

darkdarkkk

Üye
teşekkürler ama mp3 formatında değil galiba bu onu nasıl bulabilirimi iphone desteklemiyor çünkü...

5310c3

5310c3

Üye
güzelim türkcemiz öldümü arkadaslar ne thankss'i :) teşekkürler

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

aslanamca33