Big Mutha Truckers (Tır oyunu - vbagx emülatörü ile)

Sponsorlu Bağlantılar

uA_abdül

uA_abdül

Üye
tşk

BaDThings

BaDThings

Üye
saol bi deneyelim bakalım

d_deniz

d_deniz

Üye
Oyunu kurdum gayet normal kuruluyor ve çalışıyor fakat oyuna girdiğinde bütün renkler ve görüntüler birbirine giriyor. Ne yapmak lazım yardımcı olurmusun?

kİNGStoKİNGS

kİNGStoKİNGS

Üye
Oyunu kurdum gayet normal kuruluyor ve çalışıyor fakat oyuna girdiğinde bütün renkler ve görüntüler birbirine giriyor. Ne yapmak lazım yardımcı olurmusun?
aynı sorun bendede var yazdım cvp gelmedi...:(

uA_abdül

uA_abdül

Üye
kardeş buraya oyun açıyosun sorunlara cevap yazmıyosun herkesin sorunu aynı n95te oyun açılınca grafikler bozuluyor bu sorun cvp vermelisim

**By_KaBuS**

**By_KaBuS**

Üye
Teşekkürler...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyunu ben tasarlamadımki sonuçta:)size kesinlikle çalışma garantisi verebileyim;).Ben os9.1 işletim sisteni sahip bir cihaz kullanıyorum yani n80;ben kendi telefonumda denedim ve oyun çok küçük ekran açıldı,açılırken seslerde bozukluk ve cızırtı meydana geldi,birde son olarak oyun açılırken dil seçimini yapacağım zaman oyun dondu ve hiç açılmadı.Bende birkaç şey denedim ama bir türlü çalıştıramadım ki;n95 gibi os9.2 bir cihazımda yok ki ondada deneyeyim,ama siz denemişsiniz ve anladığım kadarıyla da sizde de hata vermiş.:pro:Dediim gibi sonuçta oyunu ben tasarlamadım...İyi Forumlar

erzan21

Üye
cok güzellllllllllll tşk

baba 009

Üye
n 73 te cakısıomu

--------------- Ekleme ---------------

n 73 te calısıyor muuuuuuuu

freder

Üye
kardeş n73te çalıştıramadım

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
güzel bir tır oyunu n73 de çalışır nedne çalışmasın ki o kadar da kötü değil n73 be :aman2:

kakoy

Üye
dostum bunladan hangisini indiricez.sorum garip gelmesin acemiyim de (:

kakoy

Üye
dostum bir yardımcı ol programları bluetooth la telefona attım ''dosya biçimi desteklenmiyor'' diyor ne yapmam lazım??

mercek76

mercek76

Üye
eywallah kardeşim oyun biraz yavaş yüklenio ama çalışıo denendi :oke:

yagizbogac

yagizbogac

Üye
emek verip paylaştığın için çok teşekkürler:) ama arkadaşkar sakın resimdeki görüntüyü beklemeyin resimdeki görüntü tamamen yanlış o bilgisayar oyunu ben yükledim çokda iyi değil oyun ama eğer gerçekten düzgün bir gba oyunu arıyorsanız ''megaman zero'' serisini kesinlikle oynayın 4 oyununuda bitirdim böyle bir oyun yok ya :oke:

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

hashas42

Üye
ya tamam da bna brz yardımcı olsana bn fazla anlamadım 6600 da oluyomu [email protected] buna faceye veya msne nasıl kurulacağını atarsan sevinirim şimdiden tşk

gencebay29

Üye
teşekkürler ellerine salık

yasar91

Üye
oyun değilde emulatör ne kadar hoşuma gitti bilemezsin süper mario world oynamak istiyodum hayallerim gerçek oldu

Üst Alt