Bidolu.com A Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cüneyt

Üye
    Konu Sahibi
Bidolu.com A Dikkat
arkadaşlar BİDOLU.COM resmen dolandırıcılık yapıyo,dur diyen yokmu?Ben geçen ay kingston 512mb dv-rs mmc kart siparişi vermiştim (fiyatı piyasanın altında veriyolar) ve 42 ytl yi hesaplarına havale yaptım.Birkaç gün sonra ürünün tedarik edilemediğine dair mail aldım,bende güç bela müşteri hizmetlerine ulaşıp(artık ulaşamıyorum) siparişi iptal ettim.Paramın en geç 1 hafta içerisinde hesabıma tekrar yatırılması gerekirken 1 ay geçmesine rağmen paramı alamadım.Zaten müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil.Aynı olay arkadaşımın da başına geldi,onunki daha da kötü çünkü o da fiyatın düşüklüğüne kanıp 360 ytl ye SONY K700İ siparişi verdi aynı akibet onun da başına geldi.Parasını alamıyo ve işin kötüsü muhatabımız yok.Galiba bu firma el değiştirmiş,ne üdüğü belirsiz.Bunun gibi binlerce şikayeti SİKAYETİMVAR.COM dan okuyabilirsiniz.Sakın ola bidolu.com dan alışveriş yapmayın,benden uyarması!

darkred

darkred

Üye
saolasın kardeşim bence en mantıklısı internette alış veriş yapmamak.buarada geçmiş olsun inşallah paranızı geri alabilirsiniz....

^^AnaCOnDA^^

Üye
bilgilendirdiğin için sağol bencede en mantıklısı netten alışweriş yyapmamak

turkl82

Üye
birkaç düzenbaz yüzünden netten alışverişe bu kadar kötü gözle bakmayalım...

ideefixe.com ve kitapyurdu.com 'dan 10'larca kez alışveriş yaptım, tek tük problemler çıksa da (ki yüz yüze yapılanlarda da aynı sorunlar çıkabilir) siparişlerim er geç elimde oldu... bence her siteden alışveriş yapmamak gerekir...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bidolu.com'dan da zamanında ben 20 civarı alışveriş yaptım öyle düşünmemek gerekiyor. Eskiden iyiydi ama son 3-4 aydır bozuldu ve bildiğim kadarıyla battı çünkü kimseye sipariş gönderilmiyor.

Bugün iyi olan yarında iyi olacak diye bir kavram yok..

8KoBe8

Üye
uyarı için sağol...netten alışverişe güvenemiyorum ben hiç hele başka siteler için de böyle şeyler duyunca iyice hevesi kaçıyor insanın...birazcık ucuza alıcam diye uğraşılmaz böyle risk e de girilmez bence..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla arkadaşım haklısın. Sikayetvar.com veya sikayetimvar.com da bu konuyla ilgili bir sürü şikayet var. Eğer online birşey alacaksınız. hepsiburada ii bi site. Bidolu.com (eski adı bascuda.com) ise uzak durulması gereken bi site.

Salihyet

Salihyet

Üye
ben gittigidiyor.com'dan 30'u aşkın hepsiburada gibi sitelerdende yaklaşık 10 alış veriş yaptım ve arızalı bi kamera iade etmiştik parayı 1,5 ay sonra güç bela almıştık onun haricind başıma bişey gelmemişti ama bende genpa gibi güvenilir ellerden yada evkur gibi yerlere gidip alıyorum daha garanti oluyo.

G_Unit

G_Unit

Üye
uyardığın için saol en iisi netten alış weriş yapmamak

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Uyarı için teşekkürler.

crows

crows

Üye
saol kardeşim yarın için

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
hepsiburada.com dan hayatta alışveriş yapmam bi daha

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Netten Alışveriş Mi Asla..!

ccandan

Üye
harcama yaptığınız kredi kartının bankasını arayım alış veriş itiraz talebinde bulunun ben geri aldım bilginize

ben_daha_yeniyim

Üye
uyarın için tesekkur dostumen iyisi neten alış verıs yapmamak bence !

ocu77

ocu77

Üye
hepsiburadadan 3 cep telefonu, 1 bluetooth aparatı aldım..bizim kayınçoda sony handycam aldı ama hiçbir sorunla karşılaşmadık.gittigidiyordanda memnunum.Bu birazda şans galiba ama bidoludan başka şikayetlerde duymuştum önceleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...