bida hiç bisey paylasmıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
bida hiç bisey paylasmıcam
oyun paylasmıstım indirme sayısına bi baktım 128 tane hiç bitane tesekkür eden yok herkez indiriyo
kimse yorum yazıp tesekkür etmiyo
bide hiç bisey paylasmicam

tek bi kisi tesekkür etmis oda stobbart adlı üye bende ona çok teşekkürr ediyom çok saol senden baska teşekkür eden yok

96emrah96

Üye
ne yapalım paylaşma sende ozaman.....bu insanların hiç biri sana teşekkür etmek zorunda deil...belki tmm oyunu yükledi tam böyle heyecanlı heyecanlı oyunu açtı hooop java hatası java belleği yok...sonra ne olcak....başlar sana küfretmeye...bide bunları düşün...ben günde rahat bi 20 tane oyun yüklerim içlerin sadece 5 tanesi bilemedin 4 tanesi çalışıyo...bazen hiçbirinin çalışmadığı bile oluyo...

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
ne yapalım paylaşma sende ozaman.....bu insanların hiç biri sana teşekkür etmek zorunda deil...belki tmm oyunu yükledi tam böyle heyecanlı heyecanlı oyunu açtı hooop java hatası java belleği yok...sonra ne olcak....başlar sana küfretmeye...bide bunları düşün...ben günde rahat bi 20 tane oyun yüklerim içlerin sadece 5 tanesi bilemedin 4 tanesi çalışıyo...bazen hiçbirinin çalışmadığı bile oluyo...
bin tane oyun vardı biri çalısmassa biri çalısır

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
96emrah96 arkadaşımın dediği gibi "bu insanların hiç biri sana teşekkür etmek zorunda deil...". Burda hepimiz birşeyler paylaşıyoruz ve bu paylaşımları kullanıyoruz... Kimseyi de zorla burda tutmuyoruz... birdaha birşey paylaşmıyacam dersende paşa gönlün bilir kardeşim... Kimsede sana neden birşey paylaşmıyorsun diyemez...

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ama böyle hemen de kimse teşekkür etmedi diye böyle olmaz.. o insanlara kalmış. eğer indirdiler beğendiler. ama teşekkür etmediler. etseler iyi olurdu. ama bi teşekkür edilmedi diye böyle olmaz. sen teşekkür için yapmıyorsun. bence sen birileri paylaştığın şeylerden faydalansın diye yapıyorsn. ya da ben öyle umuyorum...

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
ama böyle hemen de kimse teşekkür etmedi diye böyle olmaz.. o insanlara kalmış. eğer indirdiler beğendiler. ama teşekkür etmediler. etseler iyi olurdu. ama bi teşekkür edilmedi diye böyle olmaz. sen teşekkür için yapmıyorsun. bence sen birileri paylaştığın şeylerden faydalansın diye yapıyorsn. ya da ben öyle umuyorum...
ben bisey indirdiyim zaman mutlaka teşekkür ederim herkezinde öyle olmasını isterim
paylasımların devamının gelmesi için tesekkürlerin yayılması lazım

96emrah96

Üye
işte herkezinde senin gibi olmasını bekleme deminde dediğim gibi kimse teşekkür etmek zorunda deil......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt