Bıçakla Fruit Ninja Oynadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bıçakla Fruit Ninja Oynadı
Akıllı telefon sahipleri telefonlarını alışılmadık yöntemlerle kullanmaktan çekinmiyorlar. Samsung Galaxy S3 sahibinin sevilen oyun Fruit Ninja’ya farklı bir oynanış tarzı yansıtması da bu ilginç kulanım yöntemlerinden biri. Oyunu gerçek bir bıçakla oynayan kullanıcının ne yapmaya çalıştığına dair bir mantık yürütmedik. Ancak Galaxy S3, Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor.

sataer

Üye
ekraanın bıçağı algılamaması lazım

_RYUK_

Üye
evet doğru ekranın bıçağı algılamamasi gerekiyor

kapasitif değilmi bu ekran? nasıl algılıyor bıçağı?

cyber

Üye
nokia nın ekranları elektriği ileten herşeyi algılıyo bu da öyle olabilir

15097

Üye
Ancak Galaxy S3, Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor. yazıyor aynştayn arkadaşlarım dikkatli okursanız görürsünüz

sataer

Üye
kim dedi onu ben 701 de denedim algılamıyor ne bıçak ne başka bişey

- - - Eklendi - - -

ben bu videoyu görmüştüm.heralde bıçakla ekranın çizilmediğini kanıtlamaya çalışacak diye düşünmüştüm.

15097

Üye

ben şaka anlamında söylemiştim ama senin aklın buna yetmedi tabi.ne yazdıgını okumadan her şeye yorum yapma.nerden laf atsam diyede saçmalamaya başlama!

cyber

Üye
bende c6-01 var ve kendi şarj aletinin kablosunu ve kulaklığon kablosunu dahi algılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...