Bi tavsiyem var!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Haklımıyım??

• Ewet Bencede Olsun

Kullanılan: 9 64.3%
  • Hayır yaa Ne Gerek Var?

Kullanılan: 3 21.4%
  • Bilmem Kararsız Kaldım Şimdi...

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

***BlackrosE***

Konu Sahibi
Bi tavsiyem var!!
Tabi bunu sadece öneri olarak sunuyorum!!..

Benim zamanımda (:D sanki çok eskiyim de :) ) Ayın üyesi seçimi vardı..

Sanırım artık kaldırıldı!!..

Ben yeniden bu uygulamanın yapılmasını istiorum!!.

Hatta Ayın Üyesinin Yanında..

İşte En Çok Yorum Yapan

En Çok Konu Açan

En Çok Yardım Eden

En Çok Oyun Oynayan (biraz abarttım :) )

Ama bu tarz bi şey yeniden olsun bence bu sayede belki eski o günleri tekrar yakalayabiliriz!!..

Maxicep Dostluğu Bozulmasın!.

perfectlover

Üye
Son "Ayın Üyesi" BlackrosE, "Ayın Üyesi" uygulamasına benden de destek. Ama diğerlerini sevmedim.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
"Ayın Üyesi" seçimi, forum tam rayına oturduğunda tekrar başlayacaktır. Diğerleri hakkında bir şey diyemem ama benim de hoşuma gitmedi. :)

MagNum

MagNum

Üye
AsLında Ayın Üyesi OLmak için Post Yaparak kirLeterek ÇaLışanLar Var ßirde Gerçekten PayLaşım Yaparak Ayın üyesi OLanLar Var Ama Zaten yönetimin ßuna ikkat Edeceğini ßiLiorum ( Eskisi qißi) Ayın Üyesi İyi ßişey OLsun ßence ;)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
olabilir

UndeRqRo.uNd

Üye
yeni sitemiz oturduğunda yeniden başlayabilir.

jöly

Üye
AsLında Ayın Üyesi OLmak için Post Yaparak kirLeterek ÇaLışanLar Var ßirde Gerçekten PayLaşım Yaparak Ayın üyesi OLanLar Var Ama Zaten yönetimin ßuna ikkat Edeceğini ßiLiorum ( Eskisi qißi) Ayın Üyesi İyi ßişey OLsun ßence ;)

seninle aynı fikirdeyim ayın üyesi olmak için post arttırmaya çalışan bunun için gereksiz konu açan veya eski konularını hortlatan çok kişi oluyor ama yönetim bunu dikkate alırsa olabilir:good:

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
bence sorun olmaz..şu an oldukca pasif zaten site..canlandırmak için iyi bi yol olabilir..

gereksiz post sayısı artar biraz ama canlılık için denemeye değer :)

Ozan

Ozan

Admin
Önümüzdeki ay başı bu işi gerçekleştirelim, sitenin tekrar açılması dolayısıyla ay başına kadar en çok aktif olan ve katkı yapan arkadaşı seçebiliriz.

perfectlover

Üye
Önümüzdeki ay başı bu işi gerçekleştirelim, sitenin tekrar açılması dolayısıyla ay başına kadar en çok aktif olan ve katkı yapan arkadaşı seçebiliriz.
İşte bu, işte bu.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet biraz canlanabilir böylece site.....

__Midas__

__Midas__

Üye
Ayın üyesi olduğum ay 15 gün tadını çıkarmıştım,güzel bi duygu,yeniden başlamasıda sevindirici,...

delimakina

Üye
bana kalsa hepsi gereksiz ama ayın üyesi olabilir

Exalans

Exalans

Üye
evet mesela şu en çok yorum yapan ve en çok konu açan kısmı bence saçma adam bigünde bütün mesajların altına(çoğunu okumadan) sağol teşekkürler yazıp geçebilir

Exalans

Exalans

Üye
ama ayın topic i diye bişey olabilir

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
iyi hoşta nega ben haftaya izm/bornova/jan/alayında olacağım:huhu: ben ne yapayım şimdi illa askerden firar edip burada konumu açayım:bilmem: ...çarşı izinlerinde nasıl alaya döneceğim onu düşünmeye başladım şimdiden :huhu: neyse bu işin şakası...blakrose fikir güzel bundan sonra bu vesileyle konular ve paylaşımlar çoğalacaktır umarım maxiye hayırlı olur:good:
EMEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAYALIM :cooll:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
;) Bornova ;) güzeldir!! Hayırlı Teskereler Dostum!!..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Evet yönetimce zaten ayın üyesini seçme kararında hemfikiriz.. Her zaman olduğu gibi ayın üyesi çok mesaj atanlar arasından değil geçen bir ay boyunca gerçekten siteye karşılıksız emek vermiş, birilerine yardımcı olmuş, fikirlerini paylaşmış, forum kurallarına uymakta titizlik gösteren üyeler arasından seçilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...