Bİ sorum olacak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daywalker3

Üye
    Konu Sahibi
Bİ sorum olacak...
Acaba siteye oyun ws. nasıl ekleniyor bu konuda bi acıklama yaparsanız sevinirim...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Rapidshare.de adresinden oyununuzu yükleyip oyunun desteklediği işletim sistemiyle ilgili bölümde yeni konu açarak paylaşabilirsiniz. Dosya kategorilerindeki konular onaya tabii tutuluyor, paylaştığınız oyunun dosya boyutları çok büyük değilse oyunu sunucuya yükleyip konuyu onaylıyoruz.

İyi forumlar.

SeRDR

SeRDR

Üye
bende forumdan yuklemeye calısıyodum o yuzdende yuklemiyodum rapidshare den pek hoslanmıyorum saol:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bende forumdan yuklemeye calısıyodum o yuzdende yuklemiyodum rapidshare den pek hoslanmıyorum saol:oke:

Forumda aktif bir kullanıcı olursanız dosya ekleme gibi özel yetkiler size veriliyor.:islik

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye

Rapidden bende hoşlanmıyorum.Çok kaliteli bi upload sitesi var 4shared.com diye bi upload sitesi linkin hiç silinmiyor sen istediğin zamanda silebiliyorsun.Ama küçük bi üyelik istiyo msn adresini yazman yeterli oluyo:)...4shared.comdan oyun paylaşmanı yada program vs... paylaşmanı tavsiye ederim...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
4shared.com yi bende tavsiye ederim zaten rapid deki linklerin ömrü uzun olmuyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt