bi şey sorcam ama adam gibi dogruyu söyleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.caner.

.caner.

Üye
Windows'um hariç Lisansçılardanım :) Windows a 1 pc için $200 veremiyorum. :yuru

nalcam22

nalcam22

Üye
bende orjinal kullanmak isterima ama yazılım firmaları aşırı kar etmek için fiyatları uçuruyor. şimdi söleyin bana kaçınız gidip w7ye 1 pc için 300tl verebilir?
kıytırık aıda64 bile 70tl neyi 70tl analamıyorum daha işlemci ısısını doğru gösteremiyo 10 derece düşük gösteriyo

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
orjinal ne demek

ka_za

ka_za

Üye
Orjinal kullandığım şey sayısı=0

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ney sayısı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
almaya ne gerek var bir sürü indirme siteleri var orjınalinden farkları yoktur her halde
arama çubuguna korsan yazılımım wınap indir yazmıyorum bunların hepi amarikanın oyunları

ecel54

ecel54

Üye
almaya ne gerek var bir sürü indirme siteleri var orjınalinden farkları yoktur her halde
arama çubuguna korsan yazılımım wınap indir yazmıyorum bunların hepi amarikanın oyunları

bazılarında farkı olmasada genellikle oyunların multiplayer olarak oynayamıyorsun

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bilgisayar olarak Mac ve windows pc kullanırım cep telefonu olarak iphone.
Mac ve iphonede korsan yazılımı kullanmam parası ne ise verir uygulamayı alırım. (Tabi ara ara jailbreak yapar bazı şeyler dener hemen tekrar restore eder orjinal halde kullanırım.)
Windows pc de ise tam tersi işletim sistemi dahil hiç birşeye para vermedim vermemde.

Film ve müzik olarak duruma göre değişiyor ücretini ödeyerek aldığımda olur korsan indirdiğimde.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt