haydaravısyon
Üye
Modların mesajlarını silesim geldi şimdihem gereksizlere taşımışlar hem de mesajları silmişler :
Kimse kimseye ahkam kesemez demişsin kendi yaptığına bakAllah aşkına forumda yetkiniz var diye kimseye böyle davranmayın.Belki bu mesajı silip beni banlayacaksın ama unutma ki böyle davranırsan çoğu kişi forumu bırakır
Yav biz öcü müyüz? Hem niye olur olmaz banlayalım?
Sana da
TasimisLAR, silmisLER? Bir tek ben tasiyip sildim. Hepsini ben yaptim. Bir sorun mu var?
Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Ritmini hatirlamiyorum ama sozleri cok guzeldi.sozlerinide hatirlamiyorum.bulabilir misiniz o sarkiyi bana
Kimse kimseye ahkam kesemez demişsin kendi yaptığına bakAllah aşkına forumda yetkiniz var diye kimseye böyle davranmayın.Belki bu mesajı silip beni banlayacaksın ama unutma ki böyle davranırsan çoğu kişi forumu bırakır
madem gereksiz bölümüne taşıdın neden sildin ki mesajları?gereksiz bölümünde alakasız mesaj yazmak serbest değil mi anlayamadım?açıklayabilir misin?
- - - Eklendi - - -
yazdığı mesaja bakar mısın mod,"ritmini hatırlamıyorum,sözlerini bilmiyorum;o şarkıyı bana bulabilir misiniz" diyo.belli ki konu ciddi bir şey değil ve ben mesajların silinme nedenini çok merak ediyorum.gereksizler bölümünde birbirinden alakasız birsürü mesaj var ama onlar silinmiyor.nedenini açıklarsanız sevinirim
- - - Eklendi - - -
helal kardeşim.katılıyorum sana.lütfen herkes görevini düzgün yapsın.bu konu yüzünden ban yiyebilirim
Doğru okumamışsınız.Mod mesajların silinme sebebini "üstünlük taslama" olarak görüyor.Bende bu sebeple şikayet ettim o mesajları.Gereğini yapmışlar
TasimisLAR, silmisLER? Bir tek ben tasiyip sildim. Hepsini ben yaptim. Bir sorun mu var?
Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
"Bi sorun mu var?"
Şikayet edesim geldi yaa.
Modları da şikayet edebiliyor muyuz?
Cinnet gecirteceksiniz bana
Modlar da sikayet edilebiliyor. Mesajimi sikayet et, admin ilgilenir.
Ayrica ben mesajlari tartisma ortami yaratildigi icin sildim. Gereksizler bolumune aldim zaten mesajlari neden gereksiz diye sileyim?
Ondan sonra da "minoo isini bilmiyor, durduk yere konuyu kilitledi" diyecekler
Gerek yok kapatmaya. Sikayet butonunu kullanin, admin konuya baksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?