Bi mesajı şikayet ettiğimde

Akıncı

Üye
var abi sen 7 tane ben 4 tane

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
O mod Ya da admin Revengeful olsa vicdan azabı çekmezdim ama şu anda vicdan azabı çekiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir yandan okul 1 yandan iş zor oluyor İş dediğim şey ise milletin çocuğuna ingilizce vs öğretmek işte

ismail

Üye
kaç para acaba abim
Bana da hazırlık atlama sınavını geçcek kadar öğret yeter

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu sınavınıza surda ne kaldı öğretirim aslında ama 11 Haziran'a kadar finallerim var benim onu napcaz

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi gençler konuyu şikayet ettiğimde oradan sorumlu mod bütün konuyu tek tek incelemek zorunda mı ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi gençler konuyu şikayet ettiğimde oradan sorumlu mod bütün konuyu tek tek incelemek zorunda mı ?
Asırı miktarda sayfadan oluşmuyorsa evet. En azından ben üyelerin gözünden bir şey kaçmış mı diye bakıyordum

ismail

Üye
Yahu sınavınıza surda ne kaldı öğretirim aslında ama 11 Haziran'a kadar finallerim var benim onu napcaz

28 haziranda
Şu paragraf yazıyolar sonra kelimeyi veriyolar zamana göre çekimle diyolar ya işte o çok zorluyo beni senin finallerrrr...

EroL

Emekli Yönetici
Aynı mesajı hepiniz şikayet ediyorsunuz. Aslında ortada 1 tane kuralsızlık oluyor ama o 1 mesaja farklı üyelerden şikayetler yağıyor. Bu da bildirimlerin kat kat artmasına ve o sayıyı gördükçe bizim dengemizi alt üst etmeye yetiyor.

Tepkiler: achambo ve -Akıncı

ismail

Üye
o zaman şikayet et kısmında basınca o mesajın kikayet geçmişini görcek bi güncelleme olsa sizin işiniz rahat olur.
Ama şikayet geçmişinde kimin şikayet ettiği belli olmicak

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

Gececiler konusunun incelenmesini talep ediyorum orada kural hatası fazlaca var baştan sona incelenmesini talep ediyorum

- - - Eklendi - - -

o zaman şikayet et kısmında basınca o mesajın kikayet geçmişini görcek bi güncelleme olsa sizin işiniz rahat olur.

Birisi şikayet ettikten sonra o buton pasif olabilir

Revengeful

Emekli Yönetici

Gececileri şikayet edecektim
O aklıma geldi zaten ve sayfa kısmını ekledim cümleye

28 haziranda
Şu paragraf yazıyolar sonra kelimeyi veriyolar zamana göre çekimle diyolar ya işte o çok zorluyo beni senin finallerrrr...
Onlar çooook kolay yahu Zor olanlar şeyler... hiç biri İstersen benim sınavlardan sonra Kızılay AVM'de buluşabiliriz anlatayım sana onları.
Hiç sorma ya.. Ben bildirimleri gördüğümde aha birileri bana mesaj atmış, yorumumu beğenmiş sanarak mutlu oluyorum ama bir tıklıyorum ne göreyim.. Şikayet..
O zaman da mesajımı ne şikayet ediyorsunuz vs diye saçma şeyler yazılır konuya

Gececiler konusunun incelenmesini talep ediyorum orada kural hatası fazlaca var baştan sona incelenmesini talep ediyorum

- - - Eklendi - - -

Birisi şikayet ettikten sonra o buton pasif olabilir
Baştan sona ? Olduuu Hala mod olsam ve bana o mesajların hepsini incelemem için 5000 lira verseler bile hayatta yapmam 10.000 de belki düşünebilirim.
Butonun pasif kalması kötü fikir bence. Çünkü birisi başka bir nedenden dolayı şikayet etmiş olabilir.

ismail

Üye
Olabilir abi ama aslında sorun belkide kelime bilgimin çok zayıf olmasındandır
Çünkü kelimeleri bilmeyince cümleyi anlayamıyom bu yüzden gelcek cümle hangi past bilemiyorum

Şikayet konusunda ise haklısın abi
Adam diyebilir ne oluyo diye ama butonun pasif kalması güzel sonuçta yönetici konuya geldiğinde bakar nedenlerine