CABBAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
kim dedi kesin burak
Kardeşim aynı konuda 7 şikayet yapacağına tek şikayet edip konudaki alakasız mesajların silinmesini isteseydin olmazmıydı
Şikayet mi kasıyorsun laaağn
7 si ile ilgilenmek toplam 5 saniyemi alırdıO mod Ya da admin Revengeful olsa vicdan azabı çekmezdim ama şu anda vicdan azabı çekiyorum
7 si ile ilgilenmek toplam 5 saniyemi alırdı
Asırı miktarda sayfadan oluşmuyorsa evet. En azından ben üyelerin gözünden bir şey kaçmış mı diye bakıyordumŞimdi gençler konuyu şikayet ettiğimde oradan sorumlu mod bütün konuyu tek tek incelemek zorunda mı ?
Asırı miktarda sayfadan oluşmuyorsa evet. En azından ben üyelerin gözünden bir şey kaçmış mı diye bakıyordum
Yahu sınavınıza surda ne kaldıöğretirim aslında ama 11 Haziran'a kadar finallerim var benim onu napcaz
Aynı mesajı hepiniz şikayet ediyorsunuz. Aslında ortada 1 tane kuralsızlık oluyor ama o 1 mesaja farklı üyelerden şikayetler yağıyor. Bu da bildirimlerin kat kat artmasına ve o sayıyı gördükçe bizim dengemizi alt üst etmeye yetiyor.
o zaman şikayet et kısmında basınca o mesajın kikayet geçmişini görcek bi güncelleme olsa sizin işiniz rahat olur.
Ama şikayet geçmişinde kimin şikayet ettiği belli olmicak
O aklıma geldi zaten ve sayfa kısmını ekledim cümleye
Gececileri şikayet edecektim
Onlar çooook kolay yahu
28 haziranda
Şu paragraf yazıyolar sonra kelimeyi veriyolar zamana göre çekimle diyolar ya işte o çok zorluyo benisenin finallerrrr...
Hiç sorma ya.. Ben bildirimleri gördüğümde aha birileri bana mesaj atmış, yorumumu beğenmiş sanarak mutlu oluyorum ama bir tıklıyorum ne göreyim.. Şikayet..Aynı mesajı hepiniz şikayet ediyorsunuz. Aslında ortada 1 tane kuralsızlık oluyor ama o 1 mesaja farklı üyelerden şikayetler yağıyor. Bu da bildirimlerin kat kat artmasına ve o sayıyı gördükçe bizim dengemizi alt üst etmeye yetiyor.
O zaman da mesajımı ne şikayet ediyorsunuz vs diye saçma şeyler yazılır konuyao zaman şikayet et kısmında basınca o mesajın kikayet geçmişini görcek bi güncelleme olsa sizin işiniz rahat olur.
Ama şikayet geçmişinde kimin şikayet ettiği belli olmicak
Baştan sona ? Olduuu
Gececiler konusunun incelenmesini talep ediyorum orada kural hatası fazlaca varbaştan sona incelenmesini talep ediyorum
- - - Eklendi - - -
Birisi şikayet ettikten sonra o buton pasif olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?