onurince
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fiyat maximun 5 bin tl..Bütçe ne kadar ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu senin işini görür
Dostum yanlış anlama ama gösterdiğin pcnin fiyatına göre akla mantığa sığıcak iyi bi yanı yok 5000tlye çift çekirdek işlemcili ve dahili grafik kartlı bi pc almak resmen akılsızlıktır yanlış anlama sana demiyorum bu lafları sadece akla mantığa sığmayan bi olay bu sırf adı var diye 5000tlye harici ekran kartı bile olmayan bi pc alınmaz alınamazfiyat maximum 5 bin tl mi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztam senlik :=)
5000tlye alınabilecek pc sayısı bir elin parmaklarını geçmez1)Monster2)MSI3)Asusben bi laptop almayıdüşünüyorum. Ekran boyutu büyük olmalı we metin 2 gibi oyunları kaldırmalı ..minimun özellikleri şöyle olmalıOs windows 7.xpCpu pentuim 4 1.8ghzHafıza 1 gbSabit Disk 2 gbEkran kart 64 mb den fazla Ses directX 9.0 destegiFare windows uyumlu.. Bınlar en az.. ekranı büyük olmalı min 17 inç ..Şimdiden saoluun fiyat en fazla 5bin tl
çok pahalı yarı fiyatına monster al aynı özellikte zaten
saolun alcagımı buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
15.6 inç 2.500tl. 17 inç i 2.750tl ama işlemcisi daha düşük haberin olsun 50tl katıp arttırabilirsinHaangisi ?? ekran büüüyükmü
15.6 inç 2.500tl. 17 inç i 2.750tl ama işlemcisi daha düşük haberin olsun 50tl katıp arttırabilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ozaman direk alienware alın m14x modeli yada m17xBuda alacaklarımın arasındaydı ! Ama Türkiyede yaşamadıgım we kredi kartımda olmadıgı için wazgeçtim ! Ha bulmal zormu degil . Ama belçika gibi bi ülkede yaşıyorsan mal azerty klavye kullanacan qwerty klavye bulamıyorum malum tüm oyunlar wasd tuşlarıylaa oynanıyoregeer bunu görürsem alcam. Burdaki Medimarkt ile bartsimid e bakcam artık . Saol yinede
ozaman direk alienware alın m14x modeli yada m17x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?