Bi Kızdan Hoşlandım Ama..

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Bi Kızdan Hoşlandım Ama..
henüz 4. gün sadece görüyorum çalıştığım yerin bi kaç dükkan ötesinde bebe giyimde çalışıyor.. sadece sabahları fırına(bitişiğimde) poğaça almaya geliyor. eriyorum resmen baktıkça. öğrendim evli değilmiş sabah patronun çocuğunu aldım(4 yaşında) elbise almaya gittik o bahaneyle gördüm. esnafız hani laf çıkmasın diyede tedirginim. ne yapıcam bilemiyorum.

ümran

Üye
abayı yakmışsın valla :) hayırlısı neyse o olsun

• Beğen
Tepkiler: dRaJ3N
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
esnafsin mecburen taniscaksin.o aradada kaynasirsiniz zaten.

oguz204

oguz204

Üye
Fantezisine bebe kıyafeti bak ondan yeni doğan kardeşine kuzenine v.s hediyelik baktığını söyle yardımcı olmasını sağladıktan sonra son derece ağır ama arada esipiri sıkıştır sadece sana kalan bir durum tamamen ağızlık sonra yakında bir yerde çalıştığını falan anlat konuşkan ve girişimci tipi dertleşmek için mesaj atarsın... bugüne kadar isteyipte kaçırdığım tek kız var bende onun peşinden koşturuyorum ama iyi deneyimlerim oldu mesela kızlar çok meraklıdır hepsinde ...

by-pegasus

Üye
Konuşmaya çalış numarasını al birlikte biryerlere gidin ve sonunda bas teklifi
hani yalnız biryerde açıl kıza nasıl olsa oda laf çıkmasın diye kimseye söylemez :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Siz 1 taneyle ne yapacagım diye düşünürken ben 3'taneye çok kisitli zaman ayirmama ragmen 3'üde bikmadan,yilmadan cabaliyorlar. İşlerle mi ugrasiyim sizinle mi diyorum yinede vazgecmiyorlar,işin garibi umut baglamasinlar diye basimdan saviyorum diyorum bak senin arkadasin da bunu yapiyor benimle ugrasmana gerek yok diyorum ama bunu soyleyince ters etki yapip "seni birakmam" gibi cumleler kuruyor 3'ü de. Demek ki bu zamana kadar bir kizin ugruna öldüğüm,geberdigim zamanlar bosunaymis. Bilirsiniz ki bayanlar da tek kisiyle hic bir zaman ugrasmazlar her zaman elinin altinda tutunacak baska dali olur. Demek ki zaman bana bunu ögretti ki,ne kadar umursamaz olursaniz,pesinden kosmazsaniz,hayal dunyasini degil gercek dunyayi gosterirseniz iste o zaman paylasilmaz oluyormussunuz:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nokia_belle
@Safak

@Safak

Üye
Siz 1 taneyle ne yapacagım diye düşünürken ben 3'taneye çok kisitli zaman ayirmama ragmen 3'üde bikmadan,yilmadan cabaliyorlar. İşlerle mi ugrasiyim sizinle mi diyorum yinede vazgecmiyorlar,işin garibi umut baglamasinlar diye basimdan saviyorum diyorum bak senin arkadasin da bunu yapiyor benimle ugrasmana gerek yok diyorum ama bunu soyleyince ters etki yapip "seni birakmam" gibi cumleler kuruyor 3'ü de. Demek ki bu zamana kadar bir kizin ugruna öldüğüm,geberdigim zamanlar bosunaymis. Bilirsiniz ki bayanlar da tek kisiyle hic bir zaman ugrasmazlar her zaman elinin altinda tutunacak baska dali olur. Demek ki zaman bana bunu ögretti ki,ne kadar umursamaz olursaniz,pesinden kosmazsaniz,hayal dunyasini degil gercek dunyayi gosterirseniz iste o zaman paylasilmaz oluyormussunuz:)
Oyle diyonda bi kiz sewersin oyle hava atmak icin veya bi kiz sewersin olume dek bi kiz seversin afedersnz sevismek icin bi kiz sewersin sadece bakmak icin bi kiz sewersin oylesine bi kiz sewersin ugrunda olursun ;)
Oyle diyonda bi kiz sewersin oyle haca atmak icin veya bi kiz sewersin olume dek bi kiz seversin afedersnz sevismek icin bi kiz sewersin sadece bakmak icin bi kiz sewersin oylesine bi kiz sewersin ugrunda olursun ;)
eger umursamiyosan sende ondan ilgi bekleme sewiyosam delikanli gibi sew digerleri ne ask ne sevgi anca bos muhhabetHe eger sewipte ilgi gostermiyosa sen sadece sew o elbet birgun ilgi gosterir +DBen kendimi bildim bileli bi kizi sewiyom hic konusmaa firsati bulamadim ama sabrediyom Allah insallah o gunleri gosterir

'Davut

'Davut

Üye
Niyetinde ciddiysen bir yerde içini aç kurabildiğin en güzel cümleleri bul kendisine sarf et... kendine güvenerek git . Yani söylemekden cekinme keşke dememek için

Üst Alt